maanantai 16. syyskuuta 2013

RUSKARUOKAA

MENU

Aperitiv
Pohjoisen ruska



Leipäjuustosalaattia ja riistarieskarullaa
Marinoitua punasipulia, cashewpähkinää, viinirypäleitä,
kirsikkatomaattia, balsamicokastiketta

Valkoviini: ALBA de MURVIEDRO 2009


Sapaksia
Hirvisalamia, leipää, sienisalaattia, kylmäsavulohta,
suolakurkkua, muikkuja, paahdettua lanttua kukkakaalipyreellä

Valkoviini: ALBA de MURVIEDRO 2009


Hirvipaistia
Uunilohkoperunoita, säräjuureksia,
puolukkasurvosta

Punaviini: ABBOTTS CUMULO NIMBUS 2007


Juustolautanen
Kuusamon punaleimaa, Roquefortia,
täyteläistä Oltermannia
viikuna- macadamia- jamaicanpippurihilloketta,
kolmen hedelmän viskimarmeladia, Cointreauluumuja, suolakeksiä

Marjaviini: VALAMON SININEN


Puolukka-kinuskileivos
tuorejuustovaahtoa, marjoja,
tummaa suklaata (70 %) kaakaopapurouheella

Jälkiruokaviini: DULCE de MURVIEDRO 2009


Kahvi Avec

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi :)