torstai 4. syyskuuta 2014

Elämänkumppaneita tositarkoituksellaSelailin uutta muhkeaa Vepsäläisen 2015-kuvastoa ja katselin, mikä nyt on IN!
Tässä maistiaisia:
SKANDIA ILOISESTI


"Skandinaavinen tyyli ei aina ole vaaleaa ja hillittyä. Kirkkaanväriset huonekalut vaikka vain valkoisen piristyksenä muuttavat tyylin kepeän leikitteleväksi."MARMORIN PALUU


"Marmori samoin kuin muut kivipinnat ovat tehneet näyttävän paluun 1980-luvun juppisisustuksista. Uusi muotoilupolvi käyttää marmoria ennakkoluulottomasti. Sen vuoksi se näyttää jälleen niin hyvältä."IHANAT TALVIPASTELLIT


”Murretut harmaat, siniset, vihreät ja liilat ovat talvipastelleja, hiljaisen voimakkaita sävyjä, joilla syntyy kotiin rauhallinen tunnelma. Musta lisää niihin dramatiikkaa, metallit taas kirkastavat talvipastellisisustuksen."


VALKOISTA ELÄVÄSTI


”Suomalaisen sisustajan ikisuosikki on klassinen valkoinen. Pintojen erilaisilla struktuureilla ja haaleilla pastelleilla valkoiseen sisustukseen saa sopivasti lämpöä ja syvyyttä.”POHJOLAN VAALEA PUU


”Vaaleat puut, koivu, saarni ja leppä, ovat aina olleet skandinaavisen kalustemuotoilun perusmateriaaleja. Vaalea puu on ajaton ja sopii kaiken kanssa. Nyt se näyttää erityisen trendikkäältä pastelleihin yhdistettynä.”
VANGITSEVA METALLI


”Metallipinnat tuovat tilaan terävyyttä ja hiukan luksuksen tuntua. Perinteinen sisustaja pitäytyy yhdessä metallissa, räväkämpi yhdistelee kromia, messinkiä ja kuparia.”
Mikään näistä ei itseäni ”haraa vastaan”. Erityisen mielissäni olen kuitenkin tuosta, että eri metallipinnat ovat nyt in ja ihana, loistava marmori on tullut takaisin. Voisin hyvinkin ottaa keittiöömme ylellisen musta-valko-harmaan marmoritason!
Viime vuonna ostin upean, korkean metallikukkamaljakon jossa nytkin on keittiömme pöydällä kimppu kukkia. Lisää metallia on tulossa kuparin sävyssä, siitä myöhemmin lisää! Tein eilen myös löydön kirpputorilta: nyt niin supertrendikäs vanha messinkinen kaunis astia, puoli-ilmaiseksi!!