perjantai 29. elokuuta 2014

Tämän talon Robin-hysteria...Meillä on juhlat kuin Kapernaumissa päivittäin kun Robinin levy soi vähintään kuusi kertaa kun tulemme kotiin. Joku erehtyi hakemaan varastosta cd-soittimen ja toinen pöhlö erehtyi vielä opettamaan, että miten sitä soitinta käytetään. Mikä parasta, levyä ei voi soittaa ja kuunnella omassa huoneessa, vaan konsertti kera taustatanssijan pidetään päivittäin olohuoneessamme klo 16.00-19.00.
Sanat neljävuotias osaa jo tietysti ulkoa, mutta hänellä ei tietenkään ole hajuakaan, että mitä tarkoittaa ”faija skitsoo”. Pääasia on, että sen saa kajauttaa kitusistaan ilmoille niin, että naapurin kissallakin nousee takkuturkki pystyyn. Voi halleluja!
Mieteinkin, että mahtaisiko pihassamme oleva kuusi (sillä esim. marjapuskia yms. ei ole…) tarvita harakanpelättimen! Eikö noista levyistä sellaisia tehdä… Olisiko se liian julmaa vai uroteko kuuselle, jonka kimppuun varikset ja hutunkeittäjä harakat hyökkäävät päivittäin??
Parasta kai tyytyä osaansa ja muistella miten itse olin Mintusta sekä Villestä, Timo Turusesta ja Nadja Lindemanista haltioissani…. Tosin suosituimmat kasetit meillä lapsilla, minulla, kaksosveljelläni sekä isoveljellä, oli Tenhon ja Tanen joulupläjäys. Yksi idoleistani oli siis Reinikainen, eihän se paljoakaan Robinista poikkea :D
ROBIN-IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKKKKKKKK!

TYTTÖ HUUTAA HIIIIIIIII :DTähän loppuun voisi todeta Robinin biisin sanoja lainatakseni: Tunteet nousee pintaan, mutta mihin hintaan!


Terveisin,
PH (neutraali)