keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Viikon hymypatsas

Huomisen kristillisen juhlan, heela heela hela hela helatorstain kunniaksi julkaisen viikon hymypatsaan jo tänään. Saan sitten huomenna keskittyä siihen tsiisugsen ylösnousemukseen, jo vain.... Huomenna saan oikeasti keskittyä lastenhuoneen remppaan, sillä se on hieman viivästynyt. Tänään sain aikaiseksi kuitenkin hakea villaa ja muita tykötarpeita, huomenna alkaa armoton seinien levytys...
On muuten äärettömän mukavaa kun lastenhuone on pois pelistä niin leluille on tarvinnut keksiä uusi sijoituspaikka. Parhaiten tämän huoneen puuttumisen aistin tänä aamuna jalanpohjassani kipittäessäni  alakertaan unen pömpperöisenä ja astuessani legon päälle. Lego-ukko aneli armoa ylikuormittaessani hänen ilman alaansa lättäjalallani, mutta vittuunnuin myös itsekin siitä. Miksi ei kukaan ole keksinyt pehmeitä legoja? No ehkä siksi, ettei niitä ostaisi kukaan-en kyllä minäkään...
Oli myös kivaa tulla tänään töistä kotiin kun eilen iltaiset leikit olivat "hieman" leväällään. Eli kaikissa huoneissa joita alakerrassamme on. Mm. Olohuoneen lattialle on levitetty viltti joka toimii nuken uima-altaana. Nuken vaatteet sen sijaan peittävät muun osan lattian pinta-alasta ja pöydät pursuavat vauvan hoitopurkeista ja purnukoista. Näyttää muuten kauniilta ostamani krysanteemikimppu kaiken keskellä :) . Noh, remppa-aika on remppa-aikaa ja tekee hyvää neitsyt-horoskooppiselle noin niinkuin siedätyshoitona!

Nyt kun olen kertonut omat tyhjänpäiväiset ongelmani ja päänvaivani voin jakaa teille taas hyviä vitsejä. Yllättäen bongasin ne taas AKT:n lehdestä! Tulkaa mukaan hihittelemään!
Kas tässä, loistavaa ruokahalua! :


Liikemies käy tapaamassa kiinalaisystäväänsä sairaalassa. "Li kai yang ki guan", potilas sanoo voipuneesti. Liikemies haluaisi kovasti auttaa häntä, mutta ei osaa kiinaa.
"Li kai yang ki guan," kähisee potilas vetäessään viimeisen henkäyksensä. Käydessään myöhemmin työmatkalla Shanghaissa liikemies saa tietää, mitä "li kaiyang ki guan" tarkoittaa: "mene pois happiletkuni päältä!"Taidan samaan hyömyyn laittaa vielä toisenkin:

Tiedätkö mitä savolaismies sanoi kun anoppi vajosi heikkoihin jäihin.
- En tiedä.
- Ei paljon naarata.


Ok, kolmas kerta toden sanoo:

Mies ryntää makuuhuoneeseen, jossa vaimo on juuri käymässä nukkumaan.
- Vaimo, vaimo! Pakkaa laukut, mä voitin lotossa!
- Ihanaa kulta! Ranta-vai vuoristotamineet? Vaimo kysyi.
- Ihan sama, kunhan lähdet nopeasti!Nooh, nää on näitä!

Lystikästä huomista pyhää vaan kaikille!


Terveisin Pyhä Sylvi