lauantai 17. lokakuuta 2015

Olkkarin muutos


Pistimme hieman olohuonettamme uuteen uskoon. Mitään remppaa ei alettu tällä kertaa tekemään, vaan muutokset teimme huonekaluilla, tekstiileillä, valaistuksella ja muutamalla sisustusesineellä.


Olohuonettamme en ole ennen juuri esitellyt, ei ole ollut siihen syytäkään. Mäntypaneelia on katossa ja seinässä. Lattia on koivuparkettia ja osa seinistä vaaleaa, siistinä kylläkin säilynyttä sisustuslevyä. 
Näille ei nytkään tehty mitään, mutta tunnelma yllättäen muuttui uusilla huonekaluilla, jotka olivat myös helpompia asetella kuin vaikka edellinen iso kulmasohva.


Ostimme sohvan, nojatuolit ja tv-tason uusina huonekaluina. Sohva ja tv-taso vaihtuivat siis sirompiin, mutta vastaavasti nyt nojatuoleja on kaksi.


Seinälle ryijyn tilalle tuli jättikokoinen peili ja tv-tason yläpuolella olevan hyllyn päälle tuli kolme isoa mustakehyksistä taulua, joihin laitoin palat tapettia. 
Verhot vaihtuivat uusiin hohtaviin beigen sävyisiin joita kehystävät vielä mustat verhot. 
Toinen ruskeista nukkamatoista vaihtui varastossa olleeseen valkoiseen mattoon ja onneton kattospotti vaihtui säihkyvään kattokruunuun. Valaisimen paikka ei ole vielä lopullinen, mutta siirtynee sohvapöydän yläpuolelle.Koko olohuoneesta en vielä räpsinyt kuvia, sillä puolet olkkarista on valtavan majaviritelmän peitossa. Se on meillä varsin yleistä, mutta katsotaan saanko joskus otettua kuvaa niin, että toinen puoli olohuoneesta paljastuu :D ENNEN MUUTOSTAMUUTOKSEN JÄLKEEN


ENNEN MUUTOSTA

MUUTOKSEN JÄLKEEN

Sohva jakaa olohuonetta kahteen osaan. Verhojen myötä huoneeseen tuli hieman enemmän ryhtiä.


ENNEN MUUTOSTA
MUUTOKSEN JÄLKEEN
Olohuoneestamme näkyy myös nyt, että syksy on tullut, calluna ja kuuset, tunnelmavalot ja kynttilät tuovat syksyistä fiilistä ja kun enemmän mennään kohti joulua, lisään talven tuntua ja hohtoa entisestään!

Joku sanoi joskus, ettei harmaata ja ruskeaa voi yhdistää keskenään. Minusta taasen voi ja nyt mäntypuukin sopii kokonaisuuteen paremmin ja tuo hieman luonnon läheisyyttä ja pehmeyttä.


Entisestä olkkarista puuttui kaipaamani hohdokkuus , mutta nyt sitä on kattokruunussa, verhoissa ja sisustusesineissä. Olen myös ihastunut tuohon jättipeiliin joka tuo lisätilan tuntua!