tiistai 25. maaliskuuta 2014

Cooleja eläimiä - Rotukarjaa!!


Molemmat rakastamme askarrella, sekä minä, että tyttäreni.
Olimme tässä taannoin Prismassa käymässä ja ihastellessani kasvanutta askartelutarvikkeiden määrää tyttäreni puolestaan penkoi alimpia hyllyjä.
Sieltä hän teki hienon löydön: pahvilaatikollisen pahvieläimiä jotka suorastaan huusivat nahkaansa väriä. Tyttäreni valitsi kohteekseen hepan, kun taas itse miellyin porsaaseen. Olin löydöstä todella innoissani, muutamalla eurolla saatiin upeat eläimet jotka saisimme tuunata millaiseksi ikinä haluamme.

Tyttäreni sanoi heti, että hän tekee siitä mustan (ei yhtään väriä?). Tavallaan se ei yllättänyt, sillä se on jo käynyt selväksi, että se taitaa olla hänen lempivärinsä, vesiväritöistä lähtien useat teokset ovat usein mustia… Kun maalaamisen aika koitti hän mustan lisäksi valitsi vielä punaisen , keltaisen ja oranssin antamaan kai räiskyvämpää ilmettä.
Itse näin heti porsaan hopeassa puvussa, josta en päässyt perältäkään yli. Päätin tehdä kunnon glamour-sian ja lisätä siihen vielä pinkit korkkarit timanteilla, sekä peppuun pinkin sydäntatuoinnin. Jottei kenellekään jäisi sian sukupuoli arvoitukseksi lisäsin sen korvaan vielä korvikseksi F-tarran (female).

Maalaukseen käytimme akryylimaaleja. Tämä askarteluprojekti on helppo toteuttaa minkä ikäisen lapsen kanssa tahansa! Aivan pienet lapset voivat maalata vaikka sormiväreillä, isommat voivat siipakoida sudilla ja akryylimaalilla. Jos vanhemmat lapset innostuvat tästä, voi näitä upeita eläimiä koristella todella yksityiskohtaisesti pienellä pensselillä. Koristelussa maali on vain lähtökohta. Näihin voi liimata tarroja, helmiä, strasseja, paljetteja, mitä tahansa! Näihin voi käyttää myös vaikka decoupage-tekniikkaa ja kiinnittää niihin kauniita kuvia vaikka serveteistä. Hauska eläin voisi suyntyä myös kun käyttäisi koristelussa nappeja, tai kietoisi eläimen kaulaan kauniin rusetin. Vain mielikuvitus on tässä, niinkuin yleensä kaikessa, rajana!

Lopputulokseksi tulivat varsin koreat eläimet, omasta mielestämme!


Eläinparat ennen elämänlaadun parantamista:
"Ryysyistä rinsessoiksi":

HOW COOL IS THAT???