lauantai 17. tammikuuta 2015

KUUKAUDEN VÄRISUORA: Tammikuu

MOIKKA!

Koska sisustus on lähellä sydäntäni sydämessäni, ajattelin laittaa tänne blogiin joka kuukausi ”Kuukauden värisuoran”, jossa esittelen pienen sisustuskokonaisuuden jonka kokoan olkkarimme seinällä olevan hyllyn päälle.

Ideana tässä on se, että valitsen oman mieleni mukaan jokaiselle kuukaudelle oman ”värisuoran” ja sitä noudattaen rakennan hyllyn päälle kollaasin kodistamme löytyvistä tavaroista yms. joita haluan katsella sen kuukauden päivät. Jos näppeihini tarttuu ostosreissulla joku aivan ihana (posliinipossu) krääsä, päätyy se ehkä juuri tähän projektiin!


Tervetuloa mukaan seuraamaan Pyhän Sylvin kuukauden värisuoria!


TAMMIKUU


Tammikuun väreinä ovat tumma ruskea, vihreä, vaalean keltainen ja hopean hohtoinen siniharmaa.


Kevättä kohti mennään, joten tammikuun väreihin kuuluvat jo iloiset, vaaleankeltaiset tulppaanit. Vihreät lehdet tulppaaneissa ilahduttavat myös silmää ja antavat voimaa vielä melko pimeisiin päiviin. 

Tammikuussa usein viikonloppuisin löhöillään filtin alla ja katsellaan elokuvia, josta sain idean kiinnittää seinään vanhan elokuvajulisteen, jotka yhdessä kranssin kanssa tuovat pehmeää kotoisuutta ruskealla värillään. 

Vielä ollaan kuitenkin kylmässä tammikuussa, josta muistuttaa hopeanhohtoinen siniharmaa sekä tapetinpalalla päällystetyssä taulupohjassa, että kuvioidussa tapetinpalassa seinällä.