maanantai 16. maaliskuuta 2015

Ruohorikasta pääsiäistä!


Jep jep!

Ruohorikas pääsiäinen tekee tuloaan ja tässäpä sulle hieman vihiä siitä miten saat rai rai rairuohosi näyttämään railakkaammalta. 

En väitä, että itse omalle keittiön pöydälleni laittaisin näitä ihan kaikkia, kunhan vain kokeilin maustaa meille niin perinteisiä rairuohoja J.


KUKKAKETO

Tässä ruoho on laitettu kasvamaan seitsemän sentin laakeaan lasiastiaan. Jujuna on se, että mullan joukkoon laitoin muutaman maljakon ja kun ruoho kasvoi, se peitti maljakot ja niihin oli kiva sujauttaa erilaisia kukkia ja oksia! Tästä ei ruoho juuri keväisemmäksi muutu! Peitin vielä multaosan vihreällä kreppipaperisuikaleella ja kukkiin sopivalla nauhalla.

SININEN PUNAINEN KELTAINEN


Tässä olen kylvänyt ohrat lasipurkkeihin, joiden ympärille kiedoin vain värillistä paperia. Kun ruohot olivat kasvaneet, tipuarmeijat muuttivat kaikki omiin koteihinsa, oman värinsä mukaan. Rotuerottelu sujui sutjakkaasti ja uusi koti sai kaunistukseksensa vielä väriin sopivia höyheniä ruohon keskelle! Tsirp tsirp!

RÄMÄRUOHO- HAPPY FUCKING EASTER!Tämän ruohon asukkaita voi kutsua jo melko railakkaiksi. Punkkaritipuille tein kunnon keesit saksilla ja sananmukaisesti revin heiltä silmät päästä, mutta tilalle he saivat mageet aurinkolasit-  tietysti vihreän värisinä- timanttitarroista! 
Humaltuneiden tipujen takana nurmella makaa pahoin voiva muna, sammuneena tietenkin! 
Pääsiäiskani on saanut pääsiäisperinteet hoidettua ja heittänyt viihteelle, kuten kaikki muutkin! Kitarasta tuskin raikaa pääsiäisen suosikkivirsi vaan jotain helvetillistä epävireistä möykkää. 
Arvoitukseksi jää, että mitä helvettiä saunatonttu tekee ruohon reunalla, samoin kuin sekin, että kuka veti ”Juhaa leukaan”, eli arpinaamamunaa, joka asuu tuuheiden punaisten sulkien kadulla! 

Rairuohon istutin mustaan elintarviketta sisältäneeseen astiaan jota astianpesukone muovasi uuteen uskoon keikkuvaksi ja käyttökelvottomaksi.Tässä ei hieman homsuinen pohja haittaa yhtään, pikemminkin päin vastoin! Samoin kuin ruoho alkaa olla jo hieman "kärsineen näköistä" niin silloin se on parhaimmillaan! Näyttää todelliselta: tallotulta festarinurmikentältä!

Anna mun kaikki kestää!

GAME OVER :)