maanantai 6. heinäkuuta 2015

Tiistain toivottu: Tarte Flambée- pizza








Kuumana kesäpäivänä kroppa vaatii suolaa. Jaan teille nyt tällaisen ohjeen, jonka olen bongannut Kinuskikissan sivuilta ja jota hieman käpälöin "oman makuiseksi"...



Tarte Flambée

Lohi-ranskankermapizza


Pohjataikina (2 pizzaan):

1 ½ dl vettä
¼ pkt (50 g/pkt) hiivaa
2 rkl oliiviöljyä
⅔ tl suolaa
3 ½ dl vehnäjauhoja

Täyte:
200 g ranskankermaa
450 g ohuita kylmäsavulohiviipaleita tai

200 g ilmakuivattua kinkkua

mustapippuria


Pinnalle:

rucolaa
parmesanlastuja




Koska halusin pitsasta mahdollisimman epäterveellisen, lisäsin siihen hieman emmental-raastetta ja aurajuustoa, mutta SE EI TODELLAKAAN VAADI NIITÄ! Toki vastaavasti jätin parmesanlastut pois, mutta parasta pitsa on ilman aurajuustoa parmesaanilla höystettynä.