Kuumana kesäpäivänä
kroppa vaatii suolaa. Jaan teille nyt tällaisen ohjeen, jonka olen bongannut
Kinuskikissan sivuilta ja jota hieman käpälöin "oman makuiseksi"...
Tarte Flambée
Lohi-ranskankermapizza
Pohjataikina (2
pizzaan):
1 ½ dl vettä
¼ pkt (50 g/pkt) hiivaa
2 rkl oliiviöljyä
⅔ tl suolaa
3 ½ dl vehnäjauhoja
Täyte:
200 g ranskankermaa
450 g ohuita kylmäsavulohiviipaleita tai
200 g ilmakuivattua
kinkkua
mustapippuria
Pinnalle:
rucolaa
parmesanlastuja
Koska halusin pitsasta
mahdollisimman epäterveellisen, lisäsin siihen hieman emmental-raastetta ja
aurajuustoa, mutta SE EI TODELLAKAAN VAADI NIITÄ! Toki vastaavasti jätin parmesanlastut pois, mutta parasta pitsa on ilman aurajuustoa parmesaanilla höystettynä.