sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Terveisiä Viking Linen Piknik-risteilyltä
Tehtiin tuossa lauantaina pikku piknikki punaisilla laivoilla…

Ilma oli aurinkoinen merellä ja kuumat samban rytmit johdattelivat brasiliaan. Samba-show oli viihdyttävä, esiintyjät eivät olleet ihan täältä pohjolasta!

Toisen esityksen, jonka kävimme katsastamassa oli taikuri- esitys. Kania ei tällä kertaa vedetty hatusta, mutta huiveja kyllä! Mukana olivat myös vuosituhannen alussakin jo mukana olleet taikarenkaat.
Jaan nyt hieman makupaloja teille retkestämme ja muutamista tuliaisistakin! Löysinkö muka jotain, noh, ainakin tennarit!!Taikuritarjontaa kahvilassa:

”Rummut lyövät, pillit soivat ja värikkäästi pukeutuneet tanssijat karkeloivat. Sydän sykähtää ilosta, kun laiva lastataan sambakarnevaalien tunnelmalla. Samba on tunnetuin brasilialaisen musiikin muoto, ja se pohjautuu monen brasilialaisen musiikkityylin tavoin afrikkalaisilla rummuilla soitettuun batuqueen. Samban ja muiden valloittavien brasilialaisrytmien, kuten frevon ja lambadan, otteista nautitaan show’ssa Punaisilla laivoilla Brasilia-viikkojen ajan.”

Kuvia kuumaasta showsta:
Sitten niihin tuliaisiin :)


Tuliaisiksi piti ilman muuta ostaa huulikiiltoa: Chanelin hohtavaa huulikiillettä. Emme ehkä tule parhaiksi ystäviksi, mutta ihan ok tuote, hohtaa kivasti. Ensin tuntuu huulilla hieman tahmaiselta, mutta vähän ajan päästä tuntuu kuin kiiltoa ei olisikaan. Tarkistan peilistä, ja joo, kyllä sitä vielä huulissa on...Pysyy huulilla pari tuntia...


Aika usein laivalta tulee myös ostettua iloisia sukkia, sillä täällä maalla olevista putiikeista niitä ei saa. Tällä kertaa mintun vihreä väri oli sukissani hitti:


Olen kova tekemään heräteostoksia. Summat ovat yleensä suuria joita niihin kuluu, niinpä tälläkin kertaa yht äkkinen ostos kahvilan kassan viereltä maksoi 3,5 €. Se on paljon se.
Oikeasti, reilulla kolmella eurolla sain jotain tosi hauskaa, LOL-rasian, sopii mun tyyliin. Kaupan päälle sen sisällä on vielä minttupastilleja joita kauniista rasiasta voi paiskoa naapurin lintulaudalle…


Viimeisempänä, muttei suinkaan vähäisempänä:
CONVERSET!!
Tinttasin kaupan myymälässä edestakaisin ja mietin kiihkeästi väriä: Amerikan lippu kuvioiset olisivat lähteneet matkaani, muttei ollut kokoa. Sitten: otanko kirkkaan vihreät vai jotkin muut?
Sain ahaa- elämyksen ja otin pliisuimmat, valkoiset. Arvatkaa miksi? On ehkä pyhä häväistys, mutta yritän olla rohkea ja tuunata ne oman tyylisiksi. Teenkö kenties väärin, omatpahan ovat buutsini. Jos onnistun tässä joskus taikomaan tossuilleni uutta ilmettä niin ehkä siitä muutama kuva tännekkin tulee :)


Btw, Converseni olivat tarjouksessa, 55 euroa!!

Päivä siis oli aurinkoinen sekä ratkiriemukas. Aika kului pääosin leikkipaikan tuoleilla istuen, tällä kertaa.
Kotisataman lähestyessä oli ilma muuttunut "hieman" halloweenimaisemmaksi, tässä vielä kuvia maisemista :D