lauantai 18. lokakuuta 2014

158 Syytä ottaa ryyppy


Jesh! Allekirjoittaneella alkoi eilen viikon syysloma ja siitä tuohtuneena maistui (muistui…) mieleeni tämä erittäin lämminhenkinen ja niiiiiin rrakas pikku kirjanen jonka joskus kirjastosta löysin poistolaarista!

Niille jotka ovat liittyneet lukijoihini vasta hiljattain, niin tiedoksi, että tämä kirja kätkee sisäänsä 158 syytä ottaa ryyppy ja joitakin niistä jaan teidänkin kanssa, jos itse ette millään sellaisia keksi.

Aakkosjärjestyksessä ollaan menty ja pitkällehän emme vielä ole kerinneet, menossa vasta c niin kuin sisilia! Just näin, lopetetaan saven jauhanta ja siirrytään tanssimaan suoraan parketille, HEP!
Coitus interruptus


Coitus interruptus. Keskeytetty yhdyntä. Jos mies on esimerkikis dipl.impotentti, hän osaa nousta paukulle sopivalla hetkellä. Alkoholi ei lääketieteilijöiden mukaan paranna kykyä, mutta kerrankos lääkärit ovat olleet väärässä; pitihän tiede esimerkiksi DDT:tä terveyttä edistävänä aineena, kunnes joitakin sivuvaikutuksia havaittiin. Drinkin oikealla ajoituksella mies saa ainakin aikaa etsiä kaapista Viagrat tai pohtia hyvää selitystä lerppuun.

Jooh…. sillä lailla.
sellainen luku tänään, palaillaan taas alusastialle jahka tulee tarve etsiä jokin syy ryyppyyn :) !

Terveisin, 

Pyhä Sylvi