tiistai 24. maaliskuuta 2015

Pääsiäismunat
Moikka moi!


Täällä ollaan hieman koristeltu pääsiäiseksi munia! Hieman ne poikkeavat alakouluikäisenä tehdyistä silmä, silmä, nenä, suu- munista, mutta maalaaminen ja koristelu on vähintään yhtä hauskaa kuin silloinkin!


Tämän vuoden pääsiäisen väreinämme on hieman ruskealla pehmennettyä harmaata, valkoinen, sekä nude (ts. vaalea persikka, ihonväri). Olen nyt ihastunut palavasti tuhon nudeen. Harmaa sopii sille hyvin kaveriksi ja saa harmaan hehkumaan aivan uudessa valossa!

Ostin pussillisen jos toisenkin styroks-munia ja aloin siipakoimaan niitä akryylimaaleilla. Maalin kuivuttua kiinnitin niihin pienillä nuppineuloilla koristekukkasia, joita kaiketi korttiaskartelussa käytetään. Kukat saivat keskelle hennon kullansävyisen paljetin. Jotkut munista kastoin hileeseen, joihinkin laitoin vain pelkkiä paljetteja. 
Oksille maalasin myös samalla maalilla muutaman puisen pupun.Ripustusnauhoiksi kiinnitin sävyihin sopivia erilaisia nauhoja. Kun pääsiäinen lähenee entisestään, taidan oksille kiinnittää vielä hentoja ja herkkiä valkoisia höyheniä! 

MUKAVAA PÄÄSIÄISEN ODOTUSTA!

Terveisin,
Pyhä Sylvi