lauantai 26. huhtikuuta 2014

Testissä: Saunajuomana Laitilan Kesä drinkkilonkero Tropical


Jatkan testauksiani saunan lauteilla. Tällä kertaa kaverina istuu Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan kesäinen uutuus, trooppinen drinkkilonkero, joka pitää sisällään persikkaa, ananasta ja karpaloa.Maku:

Avaan tölkin ja nenään hyökkää ananassiiderin tuoksu. Juu, juurikin sen helvetin pahan makuisen kaupan hyllyillä olevan lapsen korvalääkkeen makuisen ananassiiderin tuoksun. Vedän kuitenkin syvään henkeä ja pyydän Jumalalta syntejäni anteeksi ja maistan tätä uutuutta. Puristaessani rystyset valkoisena löylykauhaa ja maistaessani tätä troopista uutuutta hämmennyn sen hyvästä mausta!
Maku todellakin on ilahduttavan raikas, hedelmäinen, trooppinen, mehumainen, maistuva! Siis aivan mahtava!

Pullokoko:

Tämä ei ollut liian suuri saunajuomaksi, vaikka yleensä kaikki tämänkokoiset siiderit sun muut ovat! 50 cl troopista hedelmää kehon täydeltä saa oloni tuntemaan virkistyneeksi ja vitamiinipommin saaneeksi!


Entäpä se tärkein, juoman alkoholipitoisuus?

Litkussa on 4,7 % vol. Tässä juomassa ei kyllä maistu vähäistenkään prosenttien maku. Petollinen juoma vasta-alkajille, alkoholin saloihin tutustujille!


Mitäs muuta mieltä tästä?

Olen yllättynyt juoman hyvästä ja raikkaasta mausta. Näen jo itseni kesälomalla istumassa baden baden- tuolissani aurinkoa ottaen jääkylmä, hileinen Laitilan Kesä- lonkku kädessä!
Tölkin ulko-asukin jo pelkästään vetää puoleensa, hauska vintage-kuva!
Juoma on kaiken muun hyvän lisäksi tuulen voimalla tuotettua joten et voi muuta kun marssia kauppaan ja ostaa uutukaista, sikäli mikäli tuotetta hyllyssä enää on!
HUIPPUJUOMA hedelmien ystäville!!

Ostanko toistekkin?

Tilasin jo tehtaalta lavallisen.