torstai 31. lokakuuta 2013

Viikon hymypatsas


HAPPY HALLOWEEN! HAPPY HALLOWEEN! HAPPY HALLOWEEN! Kalman katkuista iltaa hyvät lukijani! Taaskin ollaan saavuttu siihen pisteeseen viikossa, että kaikkien janoisten naisten sankarit vaativat mehunsa minusta, eli joudun pusertamaan painokelvotonta mehulingon läpi. Onneksi apunani on internet josta voin tönkiä ne upeimmat, jaloimmat ja alansa parhaat vitsit, jotka naurattavat kaikkia tietysti ihan helvetisti.Katsotaan löytyisikö jotain tähän mielentilaan sopivaa....


Liikemies käy tapaamassa kiinalaisystäväänsä sairaalassa. "Li kai yang ki guan", potilas sanoo voipuneesti. Liikemies haluaisi kovasti auttaa häntä, mutta ei osaa kiinaa.
"Li kai yang ki guan!" kähisee potilas vetäessään viimeisen henkäyksensä. Käydessään myöhemmin työmatkalla Shanghaissa liikemies saa tietää, mitä 'li kai yang ki guan' tarkoittaa: "Mene pois happiletkuni päältä!"
:) :) :) ai kauheeta........Kaverilla on niin pahannäköinen eukko, että kun se menee liiteriin, niin sahapukki kävelee ulos.
:) :) :) ai kauheeta........Mikä on sikojen ruokarukous ? Äläkä saata minua kiusaukseen.
:) :) :) ai kauheeta........Ei enää yhtään........ no ok, yks sit...
Olipa kerran mummo, joka liftasi tien vieressä lehmä mukanaan. Hän liftasi liftaamistaan, kunnes eräs Ford-kuski päätti ottaa hänet kyytiin. Hän sanoi: -Kyllähän sinä voit tulla kyytiin, mutta ei tuo lehmä sisälle mahdu. -Laita se vaikka peräkoukkuun narusta, kunhan se tulee mukana, mummo tokaisi. Mies teki työtä käskettyä ja sitoi lehmän peräkoukkuun. Tämän jälkeen mies lähti ajamaan mummo kyydissä ja lehmä peräkoukussa eteenpäin. Mies ajoi hitaasti 20 km/h. Hän katsoi sivupeileistä, onko lehmä vielä mukana. Yht' äkkiä miehelle tuli kysymys mieleen: Kuinka kovaa tämä lehmä pystyisi kulkemaan? Mies päätti testata asiaa. Hän kiihdytti 40 km/h. Lehmä vaihtoi kävelyn hölkäksi. Mies kiihdytti 60 km/h. Lehmä siellä perässä tulee vaivattoman näköisesti. Mies kiihdytti 80 km/h. Lehmä vaihtoi hölkän juoksuksi. Mies päätti vielä viimeisen kerran kiihdyttää 100 km/h. Siellä se lehmä tulee rennoin harppauksin. Mies totesi: -Kyllä toi sun lehmä on kova poika juoksemaan, mutta nyt se tais väsyä, koska se nosti korvansa pystyyn. Tähän mummo vastaa: -Ei, kun se on sen merkki, että se lähtee ohittamaan.
:) :) :) ai kauheeta. No nyt sit ei enää ku yks..
Mies oli lähdössä laivalle ja pelkäsi laivan uppoavan matkalla. Hän siinä sitten kertomaan vaimolleen pelosta ja vaimo lohdutti "no ei siinä mittään jos laiva uppotaa. Nappaat vain tukevasti molemmilla käsillä munasta kiinni" Mies ihmetteli, että miten tämä estää hukkumisen. Vaimo tokaisi "no kun se ei ole ikinä ennenkään osunut pohjaan.."
:) :) :) huanooooooo..............
Tähän on hyvä lopettaa, mut yks juttu vielä, verbalisoitua:

Keijut alkoivat Helistä
Kapteeni alkoi hytistä
Windows alkoi inistä
Pörssimeklari alkoi jupista
Vauvan äiti alkoi kakista
Perämies alkoi karista
Pukit alkoivat kilistä
Ikkunantekijä alkoi kitistä
Kalliot alkoivat Kolista
Arja alkoi korista
Ryyppyveikot alkavat korista
Kalastaja alkoi kuhista
Ampumahaava alkoi kutista
Auton renkaat alkoivat kumista
Sikalan siivoaja alkoi lätistä
Narkkari alkoi marista
Janoiset alkoivat mukista
Rakastavaiset alkoivat napista
Autonasentaja alkoi pakista
Laihialaiset alkoivat pihistä
Jazzmuusikot alkoivat Porista
Nallet alkoivat Puhista
Spurgut alkoivat pulista
Myös kampaaja alkoi pulista
Rallikuski alkoi ratista
Valaanpyytäjä alkoi ryhistä
Presidentit alkoivat Rytistä
Autot alkoivat rämistä
Ornitologi alkoi sipistä
Karvalakkitehtaassa alettiin supista
Lukkoseppä alkoi säpistä
Krematoriossa alettiin tuhista
Vauva alkoi tutista
Radioamatööri alkoi ulista
Tienkorjaajat alkoivat urista
Ornitologi alkoi varista
Pankissa alettiin vipistä
Maalinmyyjä alkoi väristä, Siivooja alkoi rätistäNyt kun oon tässä aikani "mukissut" niin toivotan jokaiselle lystikästä halloweenia. Karkki vai kepponen?