tiistai 18. maaliskuuta 2014

Uutuustuoksu kesäksi: Escadan Born In Paredise- Trooppinen cocktail

Pariskunta Margaretha ja Wolfgang Ley perustivat yhdessä muotitalo Escadan vuonna 1976 Saksassa.
Legendaarinen nimi muotitalolle saatiin täysiveriseltä ravihevoselta, jonka voiton puolesta Leyt olivat veikanneet kuherruskuukautensa aikana.
Viimeisten kolmenkymmenen vuoden aikana Escada on edustanut muotimaailmassa kaikkea sitä, mikä lisää naisten iloa ja nautintoa: hienostuneisuutta, korkealuokkaista laatua sekä eloisia värejä, kankaita ja designeja.
ESCADA tuoksut viestivät säteilevää iloa, eloisia väreja ja huumaavaa glamouria.


Escadan kesätuoksuja on ollut jo "iät ja ajat". Sydänpulloissa on aina raikkaita ja herkullisia tuoksuja, joka kesä hieman erilainen.Vuoden 2014 kesätuoksu: Born In Paradise

Born in Paradise on 22. mahtava Fashion Fragrance-tuoksu ESCADAlta – humaltava cocktail täynnä eksoottisia vivahteita.

Born in Paradise antaa lämpimän ja iloisen tunteen - se siirtää sinut trooppiselle paratiisille Ranskan Polynesiaan ja kaikkien niiden kauniiden, värikkäiden kukkien, kimaltelevien valkoisten rantojen, kirkkaan turkoosin veden sekä maukkaiden trooppisten hedelmien ääreen.

Born In Paradise on saanut inspiraationsa kuuluisasta juomasta Piña Colada ja se on viettelevä cocktail ananasta ja kookosmaitoa jotka sekoittuvat kosteisiin ja kirpeisiin vesimelonin ja vihreän omenan vivahteisiin ja sitä on vahvistettu puiden, myskin ja kerman vivahteilla.

Tuoksu on luonteeltaan iloinen ja tarjoaa ensin houkuttelevia hedelmän tuoksuja ja helposti tarttuvat tunteen jonka avulla unelmoit takuuvarmasti trooppisia päiväunia - täydellinen kesätuoksu joka vie sinut mukanaan paratiisiin.


Ensituoksu: vihreä omena, vesimeloni ja guava
Sydäntuoksu: kookosmaito ja ananas
Pohjatuoksu: santelipuu, myski ja setripuu


Hajuveden mukana tulee hauska pinkki kangassormus, jonka voi hyvällä omallatunnolla vetäistä sormeen kesällä rientoihin lähtiessä :)

Oma suosikkituoksu


Itse pidän vuoden 2014 tuoksusta kovasti, mutta suurimmaksi suosikkituoksukseni nousee "Sexy Graffiti", joka lanseerattiin vuonna 2002.