torstai 10. lokakuuta 2013

VIIKON HYMYPATSAS

Jaahas, torstai se taas on tullut kyläilemään meidänkin huusholliin ja minä yritän olla niin helvetin vitsikkäällä tuulella kun vain ikinä pystyn. Tämän viikon hymypatsas menee vitsille jonka kuulin eräässä edellisessä työpaikassa. Vitsi tuli mieleeni siitä, että tämän edellisen työpaikkani pomo tuli vierailemaan nykyiseen työpaikkaani ja siitä se ajatus sitten lähti. Jottei homma lasahtaisi taas käsille siirrymme asiaan, eli varsinaiseen vitsiin, ja puimme elämää vasta sen jälkeen jos jollakin on siihen tarvetta. Tässä se tulee:

Mies tuli töistä kotiin ja vaimo kertoi, että pesukone pitäisi korjata. Mies vastasi: en minä mikään sähkömies ole!
Seuraavana päivänä vaimo kertoi, että aita pitäisi korjata. Mies vastasi: en minä mikään timpuri ole.
Sitä seuraavana päivänä mies tuli kotiin ja huomasi, että pesukone toimi ja aita oli korjattu. Mies kysyi vaimolta kuka ne oli korjannut ja paljonko maksoi. Naapurin Pekka kävi korjaamassa ja se sanoi, että pullaa tai pillua. Mies totesi: Keitit kai kahvit pullan kanssa Pekalle?
Vaimo vastasi: en minä mikään leipuri ole!


Joo-o.. se on sitä sit....

Aattelin tähän palan painikkeeksi lisätä vielä kuvan uuteen vuoteen liittyen...


( kuva lainattu hauskat.net)

KIITOS mukavasta seurasta. Palataan taas ensi kerralla asiaan asiallisissa merkeissä asiallisella tavalla asiallisella mielentilalla asiattomien ihmisten kanssa asiattomalla aiheella asiasta.se on TERVE!