lauantai 12. syyskuuta 2015

Syksyn tunnelmaa pihalle
Joko teillä on syys/talvikukat istutettu?

Itse hain tänään paikallisesta Agrimarketista callunoita. Tarjous oli varsin houkutteleva, neljä runsaan kokoista callunaa kympillä! Valitsin väreistä sen kirkkaimman, pinkin!


Tarjolla oli myös kaikkea muutakin ihanaa. Kun pääsin kotiin, jäin miettimään, että pitäisikö sittenkin hakea muitakin ihanuuksia jotka jäivät hyllyille huutamaan nimeäni. Noh, pitihän sitä tietysti lähteä uudestaan!

Etsiskelin jo viime syksynä ulkoruukkua jonka laittaisin pöydälle. Se saisi olla matala, mutta laakea, jotta siihen mahtuisi monta kukkaa ja toisi kivaa ilmettä terassille.  Nyt löysin sellaisen, enkä voinut olla ostamatta sitä. Syyskukiksi siihen valitsin hieman korkeutta tuomaan kultasypressin ja kavereiksi pinkin marjakanervan ja kolmivärisen callunan. Lisäksi ruukun koristeeksi laitoin muutamia isoja käpyjä peittämään multaa. Sammalkin olisi varsin kiva, mutta sitä ei nyt ollut käden ulottuvilla.


Tuiki tavallisiin parvekelaatikoihini laitoin pinkit callunat ja pöydälle nostin uuden asetelman. Lisäksi pöytää koristamaan laitoin joskus ostamani sammaleesta tehdyn kartion. Lisää syksyistä tunnelmaa tuomaan pöytä sai ihanat ruosteiset vanhat lyhtyni!


Kun syksyä eletään pidemmälle luulen, että pöydälle tulee vielä muutama kurpitsa, mutta siihen saakka näillä mennään : )Mukavaa syyskuista lauantaita!

Terveisin,

Pyhä Sylvi