sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Syksyn väriloistoa


Sunnuntaita! (Herran rauhaa!!!)


Eilen Kauttuan Ruukinpuistossa järjestettiin tapahtuma, jossa moniin paikkoihin oli avoimet ovet. Kävimme mm. Kauttuan Tehtaitten museossa ihastelemassa mm. vanhoja karkkipaperikääreitä, kuvataiteilija Anette Juuselan taiteilijakoti Tuiskassa katselemassa hänen upeita töitään, sekä Kauttuan Klubilla, joka on juuri rempattu hotellihuoneita ja ruokasaleja myöden. Mutta kas, hip hei, unohdin kamerastani muistikortin ja tunnelmat jäi tallentamatta ( voi p***kele).

No, ei parane lannistua, sellaista sattuu. Ajattelin, että menen varhain sunnuntai-aamulla räpsimään ihan vain ulkokuvia kauniista Ruukinpuistostamme. Näinhän sitten teinkin: heräsin aamulla hyvissä ajoin (siis ennen puolta päivää :D ) ja käväisin Ruukinpuistossa. Hah, tällä kertaa läimäytettiin toisellekin poskelle: Muutaman kuvan saatuani kamerasta loppui akku :D . Ei siis heru tänäänkään kuvia kyseisestä paikasta. Ehkä sitten vuoden päästä :D . Noh, paskaaks tässä! Katsellaan joskus toiste…..

Eilen illalla ketutti sen verran kortiton kamera, että kotiin tultuamme halusin ottaa kuvia kauniista syksystä: värikkäistä lehdistä, marja-oksista sekä runsaasta pihlajanmarjasadosta. Jaan nyt teille sitä kauneutta. Syksyn väriloisto ei jätä koskaan ketään kylmäksi!RENTOUTTAVAA SYYSSUNNUNTAITA!

Terveisin,
 Big brother, eikun siis, 

Pyhä Sylvi