lauantai 5. syyskuuta 2015

Säihkyvät pinkki-hopeat kynnet (tuto)Edellisessä postauksessa jo valaisinkin kuinka hurahtanut olen kynsien lakkailuun ja sen seurauksena yritän upottaa teitäkin tähän kynsilakkalammikkoon!

Tällä kertaa teen pienen opastuksen pinkki-hopeisiin kynsiin. Opastus koskee lakkausta, mutta mielestäni tärkeää on myös käsien kunto. 

Käsiä voi helliä vaikka itse tehdyllä kuorinta-aineella, jonka ainekset löytyvät helposti kaapista: Sekoita rypsiöljyä ja hienosokeria sekä pikku liru sitruunamehua. Hiero se käsiisi sekä kynsinauhoihin. Huuhtele lämpimällä vedellä. Jos kätesi jäävät mielestäsi liian öljyisiksi, hiero niitä sitruunaviipaleella jolloin liika öljy lähtee pois. Käsistä tulee ihanan pehmeät!

Kun käsikuorinta on tehty, voit levittää kynsinauhoihin vielä kynsinauhaöljyä ja appelsiinipuutikulla työntää kynnen päällä olevia kynsinauhoja niin, että kynnestä tulee siisti. Kynsinauhoihin voi myös käyttää vaikka vaseliinia, hyvä ja monikäyttöinen tuote! 

Lisäksi kynnet kannattaa käydä vielä viilalla läpi, jotta saat ne halutun muotoisiksi ja lopputulos olisi loistava!Mutta sitten itse asiaan:PINKIT GLITTERIKYNNET


Tarvikkeet:
(suluissa omat käyttämäni tuotteet)


Kynsilakan poistoainetta (asetoniton)
pumpulitikkuja
pala keittiösientä

aluslakka

pinkki lakka (Seppälästä ostettu ”The I Love This Glitter Nail Polish”, sävy Pink dream)

hopeahilelakka (Mavalan Diamond Powder, 390)

hopeahilelakka isommilla glittereillä (Mavalan Sparkling Silver, 229)

+ lisäksi halutessasi lisäsäihkyvyyttä tuomaan hopeisia hexagon-glittereitä ja hopea”timantteja”. Jos käytät kynsissä lisäkoristeita, tarvitset myös dotting toolia tai appelsiinipuutikkua ja väritöntä kynsilakkaa.

päälilakka


1. Lakkaa kynnet aluslakalla.2. Töpöttele kynnelle, noin 2/3 osaa pinkkiä lakkaa. Käytä tähän vaikka keittiösienen palaa. Jos sävy ei ole mielestäsi tarpeeksi vahva, toista vielä tämä.


3. Sipaise kynnen ”alkamiskohtaan” hopeahilelakkaa niin, että sitä menee myös hieman pinkin lakan päälle (ei mitenkään tasaisesti!)

(Jos sinulta löytyy hopeahileistä koristelulakkaa, jossa on ohut pää, käytä sitä. Sillä saa paljon siistimmin lakkaa levitettyä myös kynnen reunoihin jolloin putsaamista ei jää!)4. Levitä vielä isompihileistä lakkaa koko kynnelle. Tämä kerros paitsi antaa lisäloistoa, tasoittaa myös hopean ja pinkin rajan!

Jos haluat, lisää glitteriä hopean ja pinkin rajamaille niin paljon kuin tukkasi kestää! Kasta dottin toolin pää kirkkaseen lakkaan, ota purkista glittereitä (hexagoneja) ja asettele ne kynnelle. Jos lakka alla kerkesi jo kuivahtaa, sipaise hieman väritöntä lakkaa johon glitterit tarttuvat. 

Myös timantteja voit laittaa vaikkapa muutaman nimettömän sormen kynsiin samaa tapaan, mutta laita myös timanttien alle tippa väritöntä lakkaa jolloin varmistat timanttien pysyvyyden!


5. Viimeistele kynnet päälilakalla. 
Jos sinulla ei ole aikaa odotella kynsien kuivumista, käytä pikakuivattajaa! 
Jos töpöttelystä meni lakkaa hieman yli kynnen, niin poista se kynsilakalla pumpulipuikkoa apuna käyttäen.


Rasvaa kädet vielä lopuksi, mutta varo säihkyviä kynsiäsi  : )

Näissä kynsissä käyttämäni pinkki ei ole siinä suhteessa paras, että siinä on jo isoja glittereitä joukossa. Se on kuitenkin kirkkain pinkkini, joten se saa kelvata siihen saakka jahka mahdollisesti hankin uuden! Ai niin, lähdemme ensi viikolla laivalle ja kuinka ollakaan, siellä on Opin ja Essien lakat TARJOUKSESSA. Kuinka hirveää….. Voi olla, tai ainakin luulen niin, että Aatami kirkossa kastettiin, ts. mukaani sieltä todennäköisesti lähtee muutama uutukainen :D
Toivottavasti tästä oli sinulle jotakin iloa! Lakan katkuista lauantaita!


Terveisin Pyhä Sylvi