perjantai 16. lokakuuta 2015

Luisevat Halloween-partyt
Kiertelin paikallista ”ryjä”kauppaa ja piipahdin myös halloween-koristeita ihastelemaan. Jostain kumman syystä siellä oli kaikki halloweeni vedetty puoleen hintaan. Ostin sieltä kolme tuollaista isoa hopeanväristä (jotain akryylilevyä??) pääkalloa, hintaan 1,25 €! Hitsi mikä zägä!


Mietein miten niitä ripustelen, no niitähän voi ripustella mihin vaan!Tallista meinasin heittää pois pussillisen kelottuneita oksia mutta nehän sopivatkin tuon luurangon kanssa hyvin yhteen. Järjestin siis luisevat halloweenit ja luuranko sai kaverikseen pari ”sääriluuta” sun muuta. Ainakaan ei tartte olla yksin!

Heh, pari kaveriani olivat hullussa nuoruudessa kesätöissä seurakunnalla hoitamassa hautausmaata. Siellä kaivettiin uutta tilaa seuraaville ruhoille ja usein he alueita haravoidessaan törmäsivät luihin. Se nyt on luonnollista, mutta heidän mielestään melko etovaa. Mun mielestä etovaa oli lähinnä se ettei löytynyt yhtään pääkalloa, siitä olisi saanut hienon kynttilänjalan pienellä vaivalla….Noh, palataan asiaan. Eli tähän halloween-koristeeseen käytin oksia. Yhdestä isosta oksasta laitoin roikkumaan pienempiä oksia siimalla. Maalasin kaikki roikkuvat oksat mustalla tai hopeamaalilla ja lisäksi käytin hileliimaa ja timanttitarranauhaa. Koristelin luut siis juhlakuntoon, kaikki erilaisiksi. Ripustin oksasta vielä mustan timantin, jonka tuossa yhtenä päivänä väsäsin mustista pilleistä. Mustiksi värjättyjä lehtiä jäi kaappiin syystauluprojektista, josta tännekin kuvia laitoin. Nyt ne löysivät tästä hyvän paikan!!
Keskelle kiinnitin luurangon ja sidoin vielä mustan rusetin ja kiinnitin tähtitarroja tunnelmaa luomaan. Seinään kiinnitin vielä ”halloween party”- kyltin, jotta tiedetään mikä on meininki…

Tyttöni avusti vielä kollaasiani piirtämällä halloween-kuvia. Tuohon vielä vaikka lilat valot roikkumaan niin juhlat voi alkaa!!