sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Viikon hymypatsas

Hyvää sunnuntai-iltaa!
Ihmettelette varmaan viikset huurussa että miksi viikon hymypatsas tulee sunnuntaina? Noh, viikostani on tulossa kiireinen ja torstain varaan ei voi mitään laskea joten haluan hymykuoppanne näkyvän jo tänään, sunnuntaina!

Ovellamme käyneestä jehovan todistajasta tuli mieleeni eräs lystikkään työtoverini kertoma vitsi. En muista tarkasti miten se meni, mutta ei muistanut hänkään. Asian ydin oli kuitenkin jäänyt meille molemmille mieleen ja vitsi kuuluu jotenkuten tällä tavalla:

Nainen meni laukkukauppaan ja katseli itselleen uutta käsilaukkua. Pradan käsilaukku oli hieno ja maksoi tonnin. Chanelin käsilaukkukin oli kivan keväinen ja maksoi puoltoist tonnii. Sitten nainen löysi erään, hyvinkin yksinkertaisen laukun ja hinta oli neljä tonnia. Nainen kysyi myyjältä, että miksi niin paljon, mitä erikoista muka siinä on johon tähän myyjä vastaa silmät kirkkaina loistaen: " se on tehty miehen esinahasta ja kun sitä nuolaisee niin siitä tulee matkalaukku!!"

Sellaista.... Kävin itsekkin kysymyssä paikalliselta kenkäkauppiaalta, jonka valikoimiin myös laukut kuuluvat, että löytyykö heidän valikoimistaan sellaista. Nainen tokaiai minulle suivaantuneena että ambulanssilla menee kymmenen minuuttia. Lähdin samantien pois. Ilman laukkua.