torstai 7. elokuuta 2014

Viikon hymypatsas

Pitkästä aikaa toverit: Viikon hymypatsas. Viikon hymypatsas on hyvä julkaista mielestäni torstaina, sillä onhan toinen jalka jo viikonlopun puolella ja suupielet nousseet ylöspäin keskiviikon suoran viivan sijaan...

Olen Viikon hymypatsaassa ennenkin todennut ettei ole helppo löytää hauskaa vitsiä. Totesin sen tänäänkin, mutta antaa mennä. 
Voinhan kuitenkin katsoa vaikka you tubesta uudelleen dubattuja muumeja, joiden näkeminen aiheutti tässä taannoin kahvin joutumisen väärään kurkkuun. Se on kuulkaas kamala seurata kun Niiskuneiti kipittää ylös mäkeä, Nipsu perässään ja hokee: "auttakaa, Nipsu yrittää näyttää minulle munansa".


Mutta nyt itse aiheeseen, viikon Hymypatsas, olkaa hyvät:


Mies tuli lääkärin vastaanotolle kun toinen kiveksistä oli mennyt mustaksi.
Lääkäri tutki potilasta ja sanoi, että kuolioonhan se on menossa.
Se on pakko poistaa. Ja niin tehtiin.

Sama potilas joutui turvautumaan uudelleen lääkäriin kahden viikon kuluttua kun nyt puolestaan toinen kives oli ihan sini-musta.
Lääkäri totesi heti, että se on kirurgisesti poistettava, kuolioonhan se on menossa. Ja niin tehtiin.
Potilas ajatteli että hyvä jos tällä selvitään, mutta perheen perustaminen jälkikasvun toivossa oli mennyt. Onneksi jäi vielä tuo miehisyyden lippulaiva.

Mutta niin vain kävi, että lippulaivakin veti siniseksi ja taas kävi matka lääkärin luokse. Lääkäri totesi heti, että se on heti leikkaamalla poistettava. Ja niin tehtiin. Nyt oli koko miehisyys menetetty.
Tästä potilas meinasi masentua ja lääkäri ymmärsi mistä kenkä puristi. Hän asensi paksun ja melko pitkän pätkän kirkasta vesijohtoputkea siihen amputoituun kohtaan ja farkut jalassa ulkoapäin asiaa tarkasteltaessa tilanne näytti tosi hyvältä.
Mutta parin viikon kuluttua tämä tekopenis oli muuttunut taas mustaksi.
Eikun lääkäriin. Lääkäri katsoi tummanpuhuvaa tekopenistä ja totesi

"Toisaalta tätä minä vähän epäilinkin. Ne on nuo farkut jotka värjää."Luonikasta loppuviikkoa, terveisin

Pyhä Sylvi