sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

DIY: Värikkäät vappu/synttärikoristeetMitä kivaa koristetta kotiin vapuksi ilmapallojen ja serpentiinin seuraksi?

Itse olen innostunut ja inspiroitunut tällä hetkellä neon väreistä ja paperikoristeista.
Täksi vapuksi tein kotiamme koristamaan hauskoja ja värikkäitä, neonpaperista valmistettuja koristeita joita on helppo valmistaa myös lasten kanssa. Kun vappu on ohi, voi koristeet kerätä talteen ja käyttää vaikka lasten synttäreillä tai ripustaa iloisen värikkääseen leikkimökkiin, kesähiman sisustuksen tunnelman kohottajaksi!

Tarvikkeina ovat ainoastaan neonpaperit, sakset/ kuvioleikkureita, kaksipuolista teippiä ja ripustamiseen lankaa. 


Pallot leikkasin kuvioleikkurilla ja niihin kiinnitin kuvioleikkurilla leikatun tähden.Tähän koristeeseen leikkasin noin 3 cm leveän suikaleen, josta taittelin haitarin. Hieman alle keskikohdan teippasin paperista leikatun pyörylän joka sai koristeeksi vielä tähden.Tässä koristeessa pohjana on pyörylä, jonka päälle teippasin joulutorttutaittelun mukaan taitellun "vipperän" ja keskelle vielä tähden!

Koristeet ovat nopeita tehdä ja myös lanka on äkkiä pujoteltu koristeisiin.
Samanlaisia koristeita voisi tehdä myös huomattavasti isompia, jolloin voisi rei´ittimellä tehdä reiän ja laittaa jonkun iloisen värisen nauhan ripustuslenkiksi ja sitten ripotella niitä sinne tänne! Tällä kertaa tein tällaisia pieniä, jotka voi pujotella yhteen ja samaan oksaan tai vaikka kukkakimppuun jonka joukossa on oksia….

"Vappuoksaan" ripustin joukkoon myös pinkki-valkoisia paperipillipaloja :)

MUKAVAA VAPUN AIKAA KAIKILLE <3

Terveisin Pyhä Sylvi