lauantai 3. toukokuuta 2014

Converse tuunausta-rankalla kädellä!

Muutama saattoikin ehkä lukaista aikaisemmin julkaiseman blogitekstin koskien laivatuliaisia. Sieltä lähti siis monen muun viihdyttävän tavaran lisäksi valkoiset Converset. Valinta oli vaikea, otanko vaalean lohen punaiset, kirkkaan vihreät vai mitkä!! Keksin loistoidean: teen niistä yksilölliset riipustaen niihin mitä mieleen tulee! Hauskaa, eikö?
Joku voi pitää minua kaistapäisenä ja järjenköyhänä! Mennä nyt suttaamaan aidot ja UUDET Converset! Mitä järkeä!

No siinä, jos missä oli järkeä vähään aikaan tekemistäni asioista! Joku saattaa pyörtyä nähtyään valmiit tennarit, mutta minusta niistä tuli hienot!
Tein ne yhteistyössä tyttöni kanssa. Hän on innokas piirtäjä ja piirtää tällä hetkellä kerta toisensa jälkeen pääjalkaisia. Huomioni kuitenkin herätti kerran piirustus jossa toinen oli toisen reppuselässä! Siis aivan loistava!! Laitoin sen erityisen hyvään talteen ja nyt kaivoin sen esille! Aivan loistava jäljennettäväksi uusiin tennareihini! Toinenkin kenkä sai osakseen nuorta verta! Siihen tuli hieman ”tavallisempi” pääjalkainen.

Mietin myös muita vaihtoehtoja: Tekisinkö niistä sellaiset sini-punaiset seilorikengät, asiaan kuuluvaa kuvaa, nauhat vaihtaisin ”köydentapaiseksi” nauhaksi tms. Muitakin ideoita tuli: Tennarit täyteen tekstiä, ehkä Eino Leinon runo tai kenties jokin Putinin suusta päässyt sammakko? Mitä tahansa…

Voiton vei kuitenkin lapseni piirustukset, sillä ne ovat rakkaat ja ihan hiton hyvin piirretty reppuselkä- kuva! Päätin laittaa myös muuta väriä piirtäen viivoja kangastussilla ja roiskien niihin maalia. Ajattelin myös painaa kirjaimilla omat nimikirjaimet taakse. Lisäksi valkoiset nauhathan eivät voineet jäädä vaan ajatus niissäkin piti viedä loppuun: toiseen kenkään neonkeltaista ja toiseen neonpunaista nauhaa. Halusin vielä hieman lisää neon väriä ja laitoin nauhoihin muutaman neon-helmen.Kengät vielä neitseellisessä asussaan:

Tästä ajatus lähti: loistavat piirustukset! Jäljensin lyijykynää apuna käyttäen piirustuksesta kuvan kenkään.


Muut tykötarpeet: Nauhat, helmet, maalit, tussit ym..


Valmiit kaunokaiset: