sunnuntai 10. elokuuta 2014

Jännittynyt ja humalainen kuu ennen h-hetkeä, superkuuta!






Tänä iltana, sunnuntaina 10. päivä elokuuta noin klo 22.30 pitäisi taivaalla näkyä superkuu, joka tarkoittaa sitä, että kuu näyttää maasta katsottuna isommalta ja kirkkaammalta kuin normaalisti.
Tänään olen siihen aikaan jo unten mailla joten päätin eilen käydä ulkona kysymässä kuulta, että mitä kuulle kuuluu!

Kuu hymyili minulle flirttailevasti. Olettehan huomanneet, että kuulla on selvästi kasvot: silmät, nenä ja suu! Kysyin kuulta, mitä kuuluu, mutta kuu ei vastannut. Sen sijaan, että kuu olisi puhunut, hän näytti minulle elekielellään, että mitäkö kuuluu! Lauantai-ilta, hetki ennen h-hetkeä, oli tehnyt kuulle tehtävänsä. Se oli ottanut maasta ja sen asukkaista mallia ja oli juovuttanut itsensä melko railakkaaseen kuosiin! Ensin se oli rauhallinen, mutta hetken päästä alkoi aivan mahdoton, mutta mahtava revittely ja jamittelu avaruusmusiikin tahtiin! Se väänsi ja käänsi itseään mitä oudoimpiin ja härskimpiin asentoihin ja yllätti minut totaalisesti!

Kun sain hämmästykseltä henkeä, tajusin onneksi tallentaa kuun tanssihetket kameraani ja täällä ne säilyvät muistoissani aina ja ikuisesti: jännittynyt kuu ennen H-hetkeä, superkuuta, jolloin pitää olla skarppina ja hehkua taivaalla isona, vahvana, näyttävänä!

Kun kuu hieman rauhoittui ja palasi takaisin omiin uomiinsa, toivotin hänelle hyvää yötä ja lähetin lentosuukon!
Hieman aikaa katselin kokemuksen jälkeen vielä televisiota kunnes painuin itsekin pehkuihin. Makuuhuoneemme ikkuna oli auki ja heilutin vielä kuulle johon hän vastasi röyhtäisyllä!



































































































































OLEN SANATON!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi :)