lauantai 7. kesäkuuta 2014

LASTENHUONEEN REMONTTI: Uusia juttuja tulevaan huoneeseen





Tänään ollaan vihdoin saatu loputkin seinät levytettyä ja kitattua, osa ollaan kitattu jo moneen kertaan…
Päivästä sievoinen osa on kyllä kulutettu remppa hommissa, mutta ehdin viettää aikaa myös blogini seurassa.
Huonekaluostosreissullamme näppeihin tarttui likaisen possun värinen työtuoli mustan tuolin rinnalle tulevaan lastenhuoneeseen. En jotenkaan saanut pidettyä näppejäni taaskaan irti tyhjästä taulusta, vaan halusin tuunata hieman tuolia.
Leikkasin mustasta liitutauluteipistä erikokoisia ympyrän puolikkaita ja liimasin ne antamaan tuolille eloa tuolin selkänojaan. Saattaa olla että tarrat kuitenkin lähtee tuosta, mitä mielipuolta olette?
Alla ennen- ja jälkeen- kuvat tuolista.





Tuoli plankkona






Pienen teippailun jälkeen...






Lisäksi ostin ystävältäni kivan ja nykyaikaisen säkkituolin tulevaan huoneeseen ( Sisustuspalvelu Miona, Luvia). Siinä kelpaa löhötä, lueskella, ottaa päiväunia. Ompelin itsekkin kouluaikana saman moisen, mutta nyt se ei enää taitaisi kotikoneella luonistaa ja lisäksi aika ei taitaisi riittää siihen, sillä ompeluni on hidasta. Hidasta kuin lapsen synnytys. Mutta niinhän se on, että toiset avaavat luukut ja jo voidaan sanoa käsipäivää, toisilla venyy aamusta iltaan, illasta aamuun, aamusta iltaan, illasta aamuun, aamusta iltaan, illasta aamuun, aamusta iltaan....
Nyt huoneen valmiiksi saamisella alkaa olemaan jo kiire, sillä koko muu huusholli on täynnä tavaraa joka on menesso siihen yhteen pieneen tilaan :)
















2 kommenttia:

  1. HI i love your blog , you have a new follower from Chile
    Angelica

    VastaaPoista
  2. Hi! That is glorious! Welcome to follow my stories and pictures. Hopefully you feel happy here!
    Pyhä Sylvi
    :)

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi :)