lauantai 7. kesäkuuta 2014

158 Syytä ottaa ryyppy








Hyvää lauantai huomenta päivää!
Olen kerinnyt jo tänään kiertää puolen maapalloa, mutta hyvät syyt tämän viikonlopun kohdalle on laittamatta vielä. Siispä korjaamme asian.
A- luokan jutut alkaa olemaan vain kaunis muisto blogini sivuilla, eli siirrymme B- juttuihin. Se ei suinkaan tarkoita sitä, ettäkö jutun luonne huonontuisi, päinvastoin!! Jatketaan siis kirjaimella B:



Besservisseri


Seurassa on aina joku, joka tietää kaiken arteesisista porakaivoista Öölantiin. Besservisseri tietää, myös, ettei Mannerheimia haudattu Kremlin muuriin ja että maa on litteä. Hän osaa selittää suhteellisuusteorian suhteellisen hyvin. Hän osaa luetella Finlandia- palkinnon voittajat järjestyksessä ja tietää uusien EU- maiden kansallishymnien säveltäjät sekä kuka sijoittui kuudenneksi Adelainen RR- kisan 500- kuutioisten luokassa vuonna 1984.
Kaiken tämän sietää mainiosti selvin päin. Mutta besservisserillä on lisäksi valmis ja täydellisesti argumentoitu mielipide kaikesta, vaikkapa HEX- indeksin viimeisen viiden vuoden kehityskulun syistä, ekoterroristien eettisestä koodista, pornokauppojen vibraattorivalikoimien väriskaalasta, Antti Piipon naismausta tai Vladimir Putinin suomalaisista sukujuurista.
Besservisserin kanssa ei voi väitellä muutoin kuin skoolaamalla, nauramalla vanhoillekin vitseille tai hokemalla ”aivan, aivan”. Näistä skoolaus on paras, koska se käy vähiten kurkulle.



RIEMUKASTA LAVVANTAI ILTOO,

Pyhä Sylvi




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi :)