torstai 6. maaliskuuta 2014

Laivatuliaisia



Teimme pienen retken viikko takaperin Itämeren aalloille ja tuliaisiksi muun lihottavan/pöhöttävän tuotteen lisäksi löysin ihanaa suklaata joka sopii esim. Kahvipöytään tarjottavaksi. Jos rasiasta jää siis muille tarjottavaksi. Jos ja jos... Itselleen mieluisin joskaan ei suotuisin tapa tuhota 200 gramman rasia on tietysti syödä se sunnuntai-aamuna sängyssä aamupalaksi.
Vaikka suklaa on hyvää en silti usko siihen urotekoon, että joku kerralla koko rasiaa pystyisi nielemään joten väkisinkin joku muukin osansa saa.


BELGIALAISIA MAITOSUKLAATRYFFELEITÄ

Rasia sisältää siis 16 kappaletta Duc dÓ:n herkullisia maitosuklaatryffeleitä, joissa on myös hieman hasselpähkinää. Maitosuklaan kaakaopitoisuus on minimissään 33 %, eivät ole siis kovinkaan vahvan suklaan makuisia.
Herkkupalat sulavat suussa jättäen suuhun muistoksi miedon hyvän suklaan maun. Kaloreita näissä herrkupaloissa on 77, koko rasiassa siis 1218, joten ei ehkä ihan lounaan korvikkeeksi :)

Ostaessani näitä en liiemmin kiinnittänyt huomiota tuoteselosteeseen vaan mielestäni rasiakin jo kertoo mukiinmenevästä tuotteesta...




Duc dÓ

Brand Story

No two Duc d’O truffles are the same.
The reason for this is very simple.
The light chocolate mousse is sent on a journey through a large bed of chocolate flakes. Dancing over them, the truffles wrap themselves in the wildness of Belgian chocolate.
Only then are they ready to find their way into civilisation. That´s why all Duc d’O truffles are indecently delectable.
But each that little bit unique.


Duc dÓ on siis Belgialainen yritys joka on perustettu vuonna 1983. Viimeisten 25 vuoden aikana yksi Belgian tärkeimmistä tuottajista ja viejistä on Duc d'O Chocolaterie, josta suklaata viedään noin 80:n maahan!
Heidän ideanaan on tarjota kuluttajille laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan. Tämän rasian hinta oli alle kuusi euroa, joka mielestäni on ihan ok jos haluaa jotain "luksusta" joskus nauttia. Toki parasta suklaata, Fazerin sinistä, saa parilla eurolla saman määrän, mutta mielestäni se ei ole sama asia...


Tässä siis pientä vinkkiä suklaan ystäville, hienovaraisia herkutteluhetkiä....


PS.Joskus joutuu bloggaajana uhrautumaan erinäisten asioiden edessä. Tänään se oli suklaan maistelua reilun 200 kalorin verran, mutta täytyyhän sitä tietää mistä puhuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi :)