perjantai 28. maaliskuuta 2014

158 Syytä ottaa ryyppy






Jatketaan taas tänäkin perjantaina samaa hyväksi havaittua linjaa ja mennään asioissa eteenpäin. Ketään en kannusta ottamaan ryyppyä mutta tässä tulee yksi kirjan syistä, olkaa hyvät:



Anoppi ja appi


Jos anoppi ja appi pysyvät kotona, se ei muodosta erityistä ongelmaa. He ovat hyvä syy ryypätä, vaikka eivät olisi paikallakaan.Joka tapauksessa he arvostelevat sinua keskenään tai kolmansille henkilöille ja se tieto aiheuttaa mielipahaa herkälle miniälle tai vävylle. Siihen tehoaa parhaiten viski.
Kun appivanhemmat sitten tulevat kylään, juominen ei ole heti ja julkisesti sopivaa. Sitä paitsi heille pitää etiketin mukaan tarjota kallista nektaria. Juominen pitää aloittaa, kun vieraat ovat päässeet kahviin. Omaan kuppiin voi tehdä piiloplöröt, puolet kirkasta viinaa ja puolet mustaa kahvia. Puolessa tunnissa aine alkaa vaikuttaa avaavasti, siis siten, että tulee ilmoitettua erilaisia asioita anopin nutturasta ja apen keropäästä, alkavasta kaljusta. Sillä tavalla alkoholin on tarkoituskin vaikuttaa; vapauttaa henkilöt käsittelemään asioita ja ihmissuhteita avoimessa ilmapiirissä. Ja sillä tavalla viina auttaa samalla pääsemään eroon vieraista, pitkäksikin aikaa.





Na zdrowie!
Se on puolaa ja tarkoittanee "Jänis istui maassa", aasin siltana siihen, että oikein rentouttavaa viikonloppua jokaiselle, tapahtukoon se sitten anoppilassa, jäähallilla, lähi pubissa, torin laidalla tai kotisohvalla!



Rakkain terveisin Pyhä Sylvi
<3
<3
<3
<3
<3
<3
<3
<3










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi :)