Nämä pasteijat ovat paitsi herkullisia, myös helppo tehdä!
Joulusta jääneet torttutaikinalevyt on helppo hukata tähän
ja ovat kivaa tarjottavaa vaikkapa viikonlopun vieraille!
Feta-pinaattipasteijat
torttutaikinalevyjä
hienonnettua pinaattia (noin 1,5 palaa/pasteija)
salaattijuustoa (4:lle levylle noin 1/3 paketista)
voiteluun: kananmuna
Kaulitse hieman torttutaikinalevyjä. Leikkaa levyt puoliksi.
Tee täyte: Sekoita hienonnetun salaattijuuston joukkoon
hienonnettua, sulatettua pinaattia. Mausta seos tarvittaessa ripauksella suolaa
ja pippuria.
Laita täytettä torttutaikinalevylle ja painele haarukan
avulla kolmioiksi. Voitele munalla.
Paista 200 asteessa noin kymmenisen minuuttia. (Tarkkaile
pasteijoiden väriä!)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos jo etukäteen kommentistasi :)