perjantai 1. elokuuta 2014

158 Syytä ottaa ryyppy








Siitä onkin jo vierähtänyt lähestulkoon kaksi kuukautta kun olen viimeksi julkaissut hyvän syyn juomiseen.
Kerrottakoon uusille blogilukijoilleni (jos niitä sattuu olemaan…), että kysymyksessä on kirjaston euron poistomyynnistä ostamani loistavan kirjan tekstit, joista osan 158:sta hyvästä syystä ottaa ryyppy,  jaan teidän kanssa, jotta ilo olisi moninkertainen! Käyn syitä läpi aakkosjärjestyksessä, kuten kirjassakin ne ovat, ja olemme nyt kirjaimessa B (niin kuin bassokaiuttimet täysillä vetävä mopopoika…)




Bonus

Bonus eli diplomikielellä bonari on erittäin monikäyttöinen syy kaupan ja muun elinkeinorakenteen piirissä. Alkoholi on bonuksista yleisin, koska se on halvempi kuin raha. Jos yritys antaa työntekijälle bonuksena hyvän pullon punaviiniä (hinta 10 €) tai kymmenen euron ruttuisen setelin, ero on huima pullon lisäksi.
Päinvastoin kuin eurossa, viinissä on tyylikäs etiketti. Kympillä saa myös viinin jossa lukee ”Reserve”.
Se tarkoittaa suomeksi, että yhtiömme arvostaa teitä, neiti Möttönen, erittäin suuresti ja tahtoo näin kohentaa ennestäänkin erinomaista työtehoanne ja nostaa ja nostaa loistavaa ja meitä kaikkia elähdyttävää suurenmoista motivaatiotanne.
Jos etiketissä ei lue ”Reserve”, adjektiivit poistetaan virkkeestä.







Loistavaa alkavaa elokuun ensimmäistä viikonloppua toverit!




Terveisin,

Pyhä Sylvi









2 kommenttia:

  1. pirun magee discobilettäjä!! must se planeetta taulu, tai oliks siin planeettaa, ja mis oli se kaupunki ni oli loistava! pitää tulla livenä kattoon jahka täst kotiudutaan.....

    VastaaPoista
  2. Disco-bilettäjä on aika hauska ;) planeettataulut on kyl kivoja mut se kaupunkikuva oli vähän... Niin noh, hieman pieleen mennyt :). Yritän vielä parantaa taitoja ja saada kaupunkikuvatkin onnistumaan. Tänään tein kohtalaisen hyvin onnistuneen hirvitaulun, pitänee laittaa kuva siitä tännekin, koska nyt kuvia vaan naamakirjan puolella.... Terveisiä sinne englantiin! Kun tulet tänne, niin Tenkasen Aarne esiintyykin sopivasti St Rannassa! :)

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi :)