torstai 8. toukokuuta 2014

Do What You Love, Love What You Do.

Vaikka olen sisustusartesaani viimeiseltä tutkinnoltani, ei kotiamme voi hyvällä laupeudellakaan sanoa sen näyttävän siltä. Noh, olen saanut silti syötyä ja nukuttua, onhan se niinkin ettei suutarin lapsella ole kenkiä. Eikä puutarhurilla ole oma puutarha (?) kunnossa. Eikä kokin lapsella ole ruokaa. Eikä opettajan lapsella ole halua oppia. Ja muusikon lapsi on kuuro!! Ja sikalan omistajan poika on täys possu! Noni noniiin, tarkoitus ei ollut keksiä näitä tyhjän päiväisiä fraaseja, lopetan sen siis lyhyeen, ehkä joskus toiste!

Nyt olemme päättäneet laittaa tyttäremme huoneen kuntoon, hieman uutta pintaa seiniin, uusi katto, uusi lattia, lähes kaikki kalustus uusiksi. Jahka tänne saan joskus laitettua kuvia tästä rempan alkutilanteesta, ymmärrätte meitä sen jälkeen paremmin. Viiden pisteen vihje: seinät ovat osaksi mäntypaneelia, osaksi puun kuviota jäljittävää levyä ja matto muovimatto joka lähtee imuroitaessa heikoimmalla tasolla listojen altakin irti. Lisäksi katossa on seitsemänkymmentäluvun hippihämähäkki soittamassa Jimi Hendrixiä.

Vintin päälliset on kohnattu ja löytöjäkin tehtiin mm. Jimi Hendrixin nuottikirja jossa upeita hänen kuviaan. Ne ovat osaksi irronneet kirjan sivuilta jotenka ne suorastaan huutavat päästä lähes neljävuotiaan tyttäremme uuden huoneen seinälle, eikö!?

Lahjoitin ja vaihdoinkin joitakin turhia kamoja kahvipakettiin. Yritän kierrättää enkä täyttää kaatopaikkaa. Lähellä oli etten vaihtanut erästä Ikeasta ostettua lasten seinävalaisintakin kahvipakettiin. Sain nimittäin jostakin nettisivustosta vinkkiä, että voisin vaihtaa lampussa olevan kyllästyttävän kuvan johonkin muuhun! Tutkin asiaa ja alta sekunnin pahvinen sammakkokuva muuntui liidokiksi. Niin helppoa se siis oli… Mietein millaisen tekisin ja avasin tietokoneen ja tekstinkäsittelyohjelman. Kokeilin mitkä numerot tai kirjaimet tai fontit sopisivat uuden huoneen tyyliin ja niin uusi valaisimen kuosi sai syntynsä. Päädyin numeroihin. Numeroiden lisäksi halusin jotakin sopivaa kuvaa ja etsin netistä tähän tarkoituksen sopivia: Timanttia, kolmioita, sirkusta ja origamia. Lisäksi jostain hyppäsi syliini teksti: Do What You Love, Love What You Do. Tämä lause sopii tähän, tätä haluan tytölleni tyrkyttää ja tämä on myös itseäni! Joidenkin mielestä tämä näyttää ehkä tylsältä, kylmältä ja värittömältä, mutta omasta mielestäni se on hauska, iloinen ja ihanan musta-valkoinen!

Annoin tulostimen laulaa: Varmistin ensin paperiselle A4:lle ja sitten laitoin tulostimeen eräänlaista kuultopaperia johon printtasin uuden ilmeen. Testauksen suoritettuani valo tuli sopivasti läpi ja kuviot näyttivät kauniilta joten olin ihan tyytyväinen lopputulokseen, DIY- projektiini! Kuvan saa myös helposti vaihdettua joten valaisimesta tuli uusi suosikkini ja nyt sen ostaminen on pois budjetista…






Alkutilanne:








Uusi luukki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi :)