perjantai 7. maaliskuuta 2014

Kuosisuunnittelukilpailu


Sampsukan facebook-sivuilla oli kilpailu:

"Onko sinulla idea uuteen hittikuosiin? Nyt sinusta voi tulla kuosisuunnittelija.
Lähetä meille kuva omasta suunnitelmastasi ja teemme voittajatyöstä kankaan!
Sinun ei tarvitse olla kuosisuunnittelun ammattilainen, vaan voit tehdä luonnoksen kuosista haluamallasi tavalla. Käsin, tietokoneella, miten vain.
Voittajakuosin viimeistelee kuosisuunnittelun ammattilainen, ellei työsi ole jo valmis painokoneita varten.

Kilpailu on kaksivaiheinen

Otamme ehdotuksia vastaan 15.2.2014 saakka. Tämän jälkeen alkaa äänestysvaihe, jossa äänestetään viisi parasta kuosisuunnitelmaa. Valitsemme voittajan viiden eniten ääniä saaneen kuosin joukosta. Yleisöäänestys päättyy 7.3.2014 ja voittaja julkaistaan muutaman päivän päästä siitä."Tartuin tietysti tilaisuuteen ja tein "muutaman" ehdotuksen kolmen viikon aikana. Alusta asti ajattelin, että siellä on niin paljon hyviä ehdotuksia, että mahdollisuudet ovat aika pienet päästä edes viiden parhaan joukkoon.... Tänään kuitenkin kilpailu päättyy ja selviää mitkä viisi ehdotusta siis pääsevät jatkoon, joista Sampsukan väki valitsee itse "voittajan".

Tunnen silti jo olevani voittaja! Ensimmäisen kuosiehdotuksen lähetettyä tuntui kivalta. Olin onnistuneesti saanut lähetettyä ehdotukseni ja siellä se on ja pysyy. Sitten kun sain kaikki ehdotukset lähetettyä määräaikaan mennessä, koin oloni onnistuneeksi.
Seuraavaksi alkoi äänestysvaihe ja olen niiiiiiiiiiiiiiin iloinen, että melkein jokainen ehdotus sai edes yhden äänen. Parhaaksi kuosiehdotuksekseni tällä hetkellä (ja varmasti myös kisan päätyttyä)nousi ihan viimemetreillä "kyhäämäni" "Nopo".
Kaikenkaikkiaan ehdotuksia kilpailuun tuli 343, joista minun oli 69. Tässä kaikki kuosiehdotukset:
(Ehdotukset ovat siinä järjestyksessä minkä verran ne ovat ääniä saaneet tähän päivämäärään ja kellonaikaan mennessä. Hännillä siis muutama sellainen joiden äänisaaliiksi taitaa jäädä puhdas nolla :) )

Oma suosikkini "Ilmapallokoira":

Ensimmäinen lähettämäni ehdotus:
Myös yksi suosikeistani, joka syntyi vähän niinkuin "vahingossa":

Totuushan on se, etten kaikista ehdotelmistani ole niin "ylpeä" kuin toisista. Olisi ehkä kannattanut nukkua aina pari yötä ennen ehdotuksen lähettämistä, mutta siellä ne nyt ovat. Toki jätin pois kourallisen joita en saanut lainkaan "sopiviksi" tai valmiiksi...
Hauskaa kuitenkin oli näitä tehdessä ja olihan tämä ensimmäinen tällainen kilpailu johon osallistuin joten olen taas yhtä kokemusta rikkaampi :)

Nyt jään jännittämään mikä tulokseksi tulee, peukut siis kaikilla pystyyn! Ja suuri kiitos kaikille minua jo äänestäneille ja ehdotustani seinillään jakaneille!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi :)