torstai 28. marraskuuta 2013

Viikon hymypatsas

Viikko ryömitty eteenpäin taas kohti juhlista jalointa, JOULUA! Olen hieman pikkujoulutunnelmissa ja aijon juhlia lauantaina, tietysti ensimmäistä adventtia.
Lapsoseni oli ollut adventtikirkossa hoitopaikastaan ja oli kuulemma nähnyt Jeesuksen, vertakin siltä oli vuotanut, se oli naulattu vaikka ei kuulemma ollut tuhma. Onneksi en joutunut (tällä kertaa…) vastaamaan kinkkisiin kyselyihin. Joulupukista valehtelen, mutta en tiedä kuinka paljon pientä lastaan voi höynäyttää. Lapsen isä sanoi sen olevan tarua, mutta lapsi ei sitä uskonut, mene ja tiedä. Eläkäämme siis herran kurissa ja nuhteessa! Viime jouluna esittelin lapselleni uunissa kypsyvän lihakimpaleen, eli kinkun. Kerroin että siinä käristyy sian toinen kontti, mutta samalla lohdutin häntä kertomalla, että sika sai puujalan jolloin se pystyy lirppaamaan vielä toisenkin vuoden. Nyt on se toinen vuosi tulossa, menisikö läpi jos kertoisin, että sioille räätälöidään myös käteviä pyörätuoleja.


Mutta mutta asiaan. Tänään siis on torstai ja ylihuomenna juhlitaan pikkujouluja, tietysti hillityissä merkeissä, kuten aina. Sen kunniaksi eräs riemastuttava vitsi jonka poimin tutusta lähteestä ja jonka sinä voit kertoa eteenpäin. Vitsi sopii eritoten virallisiin paskantärkeisiin ja hartaisiin pikkujouluihin, jossa hienostuneesti juodaan lasit glögiä. Tässä siis vinkiksi vitsi:


Siittiösolut olivat eksyksissä. Ne kyselivät vastaantulijoilta, missä munasolu on?
- Ei me vaan tiedetä. Me ollaan hammaspeikkoja!

Loistavaa pikkujoulua!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi :)