keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Terveisiä laivalta!




Tsau!

Terveisiä Viikkarin paatilta!


Olemme turvallisesti maan kamaralla ja on aika pestä jälkipyykki. Koneellinen mustaa ja toinen koneellinen kirjavaa.

Kyllä oli hauska reissu. Lapsille oli järjestetty paljon hauskaa ohjelmaa, oli sirkuskoulua, show- meininkiä, tanssia ja laulua. Ruoka oli pääsääntöisesti hyvää, samoin pääesiintyjä, A. Aallon rytmiorkesteri jota joskus fanitinkin J


Merellä oli ”hieman” tuulista. Heräsin yöllä siinä kahden maissa helvetilliseen paukkeeseen ja katsoessani ulos ikkunasta näin aaltojen taputtelevan laivan kylkeen ei niin hellään tahtiin. Kyllä pelotti! Pienessä pintahiivassa toikkaroidessa sillä ei niin väliä olisikaan miten se paatti keikkuu, mutta selvin päin, lapsi mukana, ei tarvinnut muutamaan tuntiin nukkua. Kun avomeriosuus oli ohi, meri tietenkin hieman tyyntyi ja pelko ja huoli oli ohi. Kyllä öinen tuulinen meri on pelottava ja voimakas! Huiiii! 
Viimeksi kesällä ollessamme salamoi aika lailla ja sekin oli hieman pelottavaa. Joskus raskaana ollessani vitutti käytävältä kuuluva meteli jossa joku jurriherra yritti voimasanoja ja ääntä (ja nyrkkiä) käyttäen päästä ehkä omaansa, tai jonkun muun hyttiin. Luojalle kiitos joku kävi suht nopeasti korjaamassa tämän paukapään parempaan talteen. 



Perjantaina käydään katsomassa kilpailevan yhtiön ohjelmatarjonta (ei lasten...). Ja juomat.









Muutama tunnelmakuva ratkiriemukkaalta risteilyltä…



















































On aika loppusiivouksen.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi :)