tiistai 20. toukokuuta 2014

LASTENHUONEEN REMONTTI: DIY-Taulu tulevan huoneen seinälle

Viikonlopun ostosreissusta on selvitty ja lähes kaikki löytyi jota lähdin hakemaan. Musta-valkoista tapetti en kerinnyt etsimään joten mahdollisesti hylkään sen ajatuksen, muuten ollaan melko lailla samoissa päätöksissä kuin ennen ostosreissua, niin kalusteiden kuin muunkin ilmeen suhteen. Minunkin ilmeeni on vielä tässä vaiheessa hymynaama vaikka suoraan sanottuna makuuhuoneeseemme parkettia oli vi**umaista asentaa. Syy ei ole halvan hinnan, eipä... Noh, siitä selvisimme hengittämällä. Kalusteiden ja muiden ostoista en tee tässä kohtaa tarkkaa tiliä, lopputulos kertonee sen.

Sen sijaan esittelen teille lastenhuoneeseen tulevan hauskan taulun jonka tein. Pitäähän välillä tehdä jotain hauskaakin puurtamisen rinnalla. Tää on niin mun juttu joten todennäköisesti huone tulee olemaan täynnä kikkea tekemääni askartelu-paskartelua!
Hiör vii kou:





DIY: Sydäntaulu lastenhuoneeseen:



Tarvikkeet:

Musta taulukehys, valkoisella reunuksella eli passepartoulla, pala tapettia, tarpeettomia maalimalliliuskoja, kuviolävistäjä, kaksipuolista teippiä.











Kiinnitä tapetti passepartoutin taakse, leikkaa sisustukseen sopivista maalimalliliuskoista haluamasi kuvioita












Kiinnitä kuviot tapettiin symmetrisesti. Itse "siirsin" yhden sydämen taulun alakulmaan.
Valmis taulu:
























Remontti sen kun jatkuu, nyt on siis laitettuna makuuhuoneemme lattia, huomenna taitaa olla välipäivä, koska pitänee mennä asioille...
Kuinkas teidän remontti edistyy? Haittaako työ vi**umaisesti sinunkin vapaa-aikaasi? Ymmärrän.

Kuulemisiin,

Pyhä Sylvi