tiistai 24. syyskuuta 2013

TIISTAIN TOIVOTTU: Tee kanssani syntiä, tee kanssani mutakakku!

Taas on aika Tiistain toivotun ja tällä kertaa keittiössä poiketaan kaidalta polulta ja tehdään jotain syntisen hyvää suklaasta. Okei, uimarenkaastani huomaa että olen poikennut ennenkin polulta, mutta elämä ilman suklaata on kuin autiomaa ilman sadepisaraa. Suklaa sopii muutenkin tällä hetkellä meneillään olevaan vuodenaikaan, syksyyn (mihinkäs ei sopisi...). Sitä voi nauttia yksikseen suoraan levystä haukaten peiton alla perjantai-iltana kun katsoo telkkarista "Tartu mikkiin"- ohjelmaa, suklaasta voi nauttia ystävien kanssa yhteisessä illanvietossa kuumentaen fondue kattilan, tai sitten voi kutsua sukulaiset, ystävät, tuttavat kylään ja leipoa vaikka muutaman herkullisen suklaata sisältävän kakun. Tänään jaan kanssanne perinteisen mutta NIIN HERKULLISEN mutakakun ohjeen, josta pitävät kaikki suklaan ystävät. Ohje on sellainen jonka kalorimäärää en suosittele edes miettimään, mutta kakusta riittää pieni pala tyynnyttämään makeanhimon.
Laitan tähän kakkureseptin lisäksi vähän tietoa suklaasta jonka tarkoituksena on herättää halu leipoa tätä ihanaa mutakakkua! :)
(kuva lainattu www.avatv.fi)


Suklaa on ruoka ja nautintoaine. Suklaata valmistetaan lisäämällä kaakaopavuista valmistettavaan kaakaomassaan yleensä sokeria ja usein myös maitoa, erilaisia mausteita sekä koostumusta parantavia aineita. Suklaata käytetään sellaisenaan kiinteässä muodossa, makeisten raaka-aineena, tai ruoanlaitossa.


Koostumus

Aito suklaa koostuu kaakaomassasta, johon lisätään tarvittava määrä kaakaovoita ja vaihteleva määrä sokeria, vaniljaa ja lesitiiniä. Vaniljaa tai vanilliinia lisätään maun takia ja lesitiiniä viskositeetin ja käsiteltävyyden takia. Hienoimmat ja laadukkaimmat suklaat eivät sisällä muuta rasvaa kuin kaakaovoita.
Suklaa on väriltään ruskeaa ja sen sävy vaihtelee kaakaopitoisuuden mukaan hyvin tummasta heleän vaaleaan. Kaakao itsessään maistuu kitkerältä. Siten pelkästä kaakaomassasta ja kaakaovoista valmistetut tummat suklaat ovat voimakkaan ja karvaan makuisia. Sokeripitoisuutta ja maitoa lisäämällä suklaasta saadaan makeampaa ja miedompaa. Suklaata voi myös maustaa monilla eri tavoilla, kuten erilaisilla pähkinöillä, kuivatuilla hedelmillä, mintulla, kahvilla ja likööreillä.


Tumma suklaa
(kuva lainattu fazer.fi)

Tummaa suklaata valmistetaan kaakaomassasta, kaakaovoista ja sokerista, mutta siihen ei käytetä maitoa. Tummassa suklaassa on kaakaota 45–100 prosenttia. Korkean kaakaopitoisuuden vuoksi kaakaon maku tuntuu voimakkaana. Euroopan unionin alueella tummassa suklaassa kaakaokuiva-aineen kokonaispitoisuus on oltava vähintään 35 prosenttia.


Maitosuklaa
(kuva lainattu aamulehti.fi)
Maitosuklaata valmistettaessa käytetään edellä mainittujen raaka-aineiden lisäksi maitojauhetta tai maitoa. Euroopan unionin alueella maitosuklaassa on oltava vähintään 25 prosenttia kaakaokuiva-ainetta ja vähintään 14 prosenttia maidon kuiva-ainetta. Vaaleassa maitosuklaassa on oltava vähintään 20 prosenttia kaakaokuiva-ainetta ja vähintään 20 prosenttia maidon kuiva-ainetta.


Valkoinen suklaa
(kuva lainattu wikipedia.org)

Valkoinen suklaa valmistetaan sokerista, maitojauheesta ja kaakaovoista ja maustetaan yleensä vaniljalla. Valkoisessa suklaassa ei ole lainkaan kaakaomassaa. Euroopan unionin alueella valkoisen suklaan täytyy sisältää vähintään 20 prosenttia kaakaovoita ja vähintään 14 prosenttia maidon kuiva-ainetta. Valkoista suklaata käytetään lähinnä koristeisiin, leivontaan ja jälkiruokiin.


Raakasuklaa

Raakasuklaa on suklaata, jonka valmistukseen käytettyjä raaka-aineita ei ole kuumennettu yli 46 asteen. Näin suklaassa on jäljellä myös arvokkaat ainesosat kuten entsyymit, vitamiinit ja fytoravinteet, jotka tuhoutuvat korkeiden valmistuslämpötilojen ja prosessoinnin yhteydessä.


Käyttö

Suklaa on muuntuvaisuuden ja muovailtavuuden ansiosta erittäin monikäyttöistä. Sen maku sopii melkein mihin tahansa. Sellaisenaan tai maustettuna se voidaan pakata levyn, patukoiden tai konvehtien muotoon, mutta suklaasta voidaan muotoilla myös erilaisia hahmoja, kuten joulupukkeja tai pääsiäispupuja. Suklaata voidaan käyttää myös täytteenä, koristeena tai kuorrutteena. Se sopii jäätelöön, leivonnaisiin, kekseihin, vohveleihin ja riisikakkuihin (riisisuklaa). Suklaata voidaan käyttää myös mausteena erilaisiin elintarvikkeisiin kuten juomiin, levitteisiin, vanukkaisiin tai lisäravinnejauheisiin. Suklaata käytetään myös ruoissa esim. kanassa voi olla mole- kastiketta eli kastiketta jossa on kaakaojauhetta.
Suklaamakeisten kolme suurinta kuluttajamaata kilogrammoina henkeä kohti vuodessa ovat nykyisin Irlanti 11,9 kg, Sveitsi 10,8 kg ja Iso-Britannia 10,1 kg. Suomi on sijalla 9 kulutuksella 7,2 kg.


Terveysvaikutukset

Joidenkin suklaassa olevien ainesosien on havaittu mahdollisesti edistävän terveyttä. Esimerkiksi tumman suklaan kohtuullisen nauttimisen on todettu estävän verisuonien tukkeutumia. Suklaamakeisissa on kuitenkin paljon sokeria ja rasvoja, joten ne voivat olla myös terveydelle haitaksi; liika suklaan syönti saattaa aiheuttaa esim. hampaiden reikiintymistä ja ylipainoa, siinä missä minkä tahansa runsasenergiaisen elintarvikkeen liiallinen nauttiminen. Kaakao sisältää teobromiinia, ja sitä on sitä enemmän suklaassa, mitä tummempaa se on. Teobromiini on myrkyllistä koirille.


Historia
(kuva lainattu fazer.com)

Maya-intiaanit ja heidän jälkeensä atsteekit viljelivät kaakaopapuja jo satoja vuosia ennen eurooppalaisten tuloa Amerikkaan. Intiaanit valmistivat kaakaopavuista nestemäistä ja kitkeränmakuista kaakaojuomaa nimeltä xocoatl, johon he lisäsivät myös muun muassa chiliä.
Eurooppaan ensimmäiset kaakaopavut tuotiin viimeistään vuonna 1544, kun kekchi- intiaanien valtuuskunta saapui tapaamaan Espanjan kruununprinssiä. Ensimmäisen kaakaolastin tiedetään saapuneen Sevillaan vuonna 1585. Tämän jälkeen nestemäinen suklaajuoma alkoi saavuttaa suosiota Espanjan hovissa. Suklaata alettiin tarjoilla kylmänä, ja chilin sijaan sitä maustettiin sokerilla, kanelilla, manteleilla ja pähkinöillä.
1600-luvulla suklaan salaisuudet levisivät Espanjasta muualle Eurooppaan. Ranskassa suklaa säilyi hovin ilona, mutta Englannissa suklaasta tuli vuosisadan puolivälin jälkeen koko varakkaamman kansanosan nautintoaine, kun kahvilat alkoivat tarjoilla suklaajuomaa. Yhdysvaltoihin suklaan toi irlantilainen John Hannon vuonna 1765.
1800-luvulla suklaan valmistustekniikat kehittyivät merkittävästi. Vuonna 1828 hollantilainen Coenraad van Houten keksi puristimen, jolla rasva saadaan poistettua kaakaomassasta ja kaakaojauhe eroteltua. Englannissa aloittivat tunnetut suklaavalmistajat kuten Cadbury, Fry ja Rowntree: vuonna 1847 Joseph Fry valmisti ensimmäisen kiinteän suklaapatukan ja vuonna 1863 Cadbury toi markkinoille suklaarasian. Suomessa perustettiin Brunbergin edeltäjä A.W. Lindforsin leipomo vuonna 1871. Sveitsiläinen Daniel Peter kehitti ensimmäisen maitosuklaan vuonna 1876, ja Sveitsi nousi yhdeksi suklaan valmistuksen keskuksista. Karl Fazer aloitti Suomessa suklaan valmistuksen vuonna 1894. Yhdysvaltalainen Milton Hershey aloitti suklaan massatuotannon Yhdysvalloissa 1900-luvun taitteessa.
1900-luvulla syntyivät monet nykyisinkin suositut tuotemerkit kuten Cadbury's Dairy Milk (1905), Toblerone (1908), Fazerin Da Capo (1916) ja Fazerin Sininen (1922), Milky Way (1923), Mars (1932), Kit Kat (1937), M&M’s (1940), Brunbergin neekerinsuukko, nykyisin Brunberg Suukot (1950-luku) ja Tupla (1960).


Suklaa kulttuurissa
(kuva lainattu ellit.fi)

Suklaata pidetään usein hyvin romanttisena aineena. Suklaan tuomaa nautintoa on verrattu rakasteluun, suuteluun ja ihastumiseen. Suklaan makua ylistetään monin paikoin ja se on hyvin suosittu herkkuna.
Suklaata on käytetty aihelmana myös monissa romaaneissa, joista esimerkkeinä Pieni suklaapuoti ja Jali ja suklaatehdas.


Suklaa Suomessa

Suomessa on neljä varsinaista suklaanvalmistajaa: Brunberg, Fazer Makeiset, Levy Chocolate ja Panda. Näiden lisäksi on useita yrityksiä, jotka työstävät muiden valmistamasta suklaasta omia suklaatuotteitaan. Suklaanvalmistajista ainoastaan Levy Chocolate paahtaa kaakaopapunsa itse – Brunberg ja Fazer lopettivat paahtamisen 1970-luvulla.
Suklaankulutus on kasvanut Suomessa tasaisesti vuodesta 1985 lähtien. Suomessa syödään suklaata selvästi enemmän kuin Euroopan unionissa keskimäärin. Suomessa syötiin vuonna 2010 suklaata 6,94 kilogrammaa henkeä kohti. Vuonna 2011 Suomeen tuotiin ulkomailta 14 961 tuhatta kiloa suklaata ja vietiin ulkomaille 9 976 tuhatta kiloa.
(kuva lainattu gbtimes.com)


Suomen myydyin suklaalevy on Fazerin Sininen.



Suklaasanastoa

• 1er cru: (1er on ranskaa, suomeksi ensimmäinen) Viinien maailmasta lainattu sana. Tarkoittaa tiettyjä, erityisen hyviä kaakaopapuja.

• Antioksidantti: Antioksidantti on terveydelle hyödyllinen kemiallinen yhdiste, joka estää toisten yhdisteiden hapettumista.

• Bittersweet chocolate: Lähinnä yhdysvalloissa käytetty yleistermi, joka useimmiten kuvastaa tummaa suklaata, jonka kaakaoprosentti on 70-100.

• Chocolatier: 1) Henkilö: Suklaaherkkujen valmistaja 2) Paikka: Suklaaherkkujen myyntipaikka 3) Henkilö: Tiettyjen suklaanvalmistusvaiheiden "valvoja" (suuremmissa suklaatehtaissa yms)

• Confiseur: Ranskaa, tarkoittaa lähes sama kuin chocolatier, mutta valmistaa muutakin kuin suklaata, esimerkiksi leivonnaisia yms.

• Criollo: Yksi kolmesta pääkaakaolajikkeesta.

• Croquant: Kts. Nougatine.

• Cru: Viittaa alueeseen tai paikkaan, jossa kaakao on viljelty.

• Fermentointi: Kaakaopuun hedelmän sisällä oleville kaakaonsiemenille suoritettava toimenpide. Fermentointi kestää muutamasta päivästä viikkoon ja tuona aikana siemenissä tapahtuu kemiallisia muutoksia: maku kehittyy, karvas maku poistuu ja kellertävät siemenet muuttuvat violetinruskeiksi.

• Flavonoidi: Flavonoidit ovat yhdisteitä, jotka saattavat ennaltaehkäistä mm. sydän- ja verisuonisairauksia. Flavonoideja löytyy tumman suklaan lisäksi mm. teestä, marjoista ja hedelmistä.

• Fondant: 1) Kermainen ja valkoinen sokerista ja vedestä valmistettu (ja useimmiten jollakin maustettu) konvehdin täyte. 2) Kakkujen kuorrutteena käytetty suklaakerros. 3) Leivälle tarkoitettu suklaalevite. 4) Ranskassa sana tarkoittaa tummaa suklaata.

• Forastero: Yksi kolmesta pääkaakaolajikkeesta.

• Ganache: Silkkisen pehmeä sekoitus suklaata ja kermaa, johon usein lisätään myös voita.

• Gianduja: 1) Hasselpähkinää (mahdollisesti mantelia) sisältävä konvehti. 2) Sileä pähkinätahna, joka on valmistettu paahdetuista ja jauhetuista pähkinöistä, suklaasta ja sokerista.

• Grand cru: Yhden tietyn alueen kaakaopavuista valmistettu suklaa. Voi kuitenkin pitää sisällään useampaakin kaakaopapua.

• Kaakaomassa: Kaakaopapujen siemensydämien jauhamisesta syntynyt kiiltävä ruskea massa. Englannin kielessä käytetään termejä chocolate liquor ja cocoa mass.

• Kaakaopapu: Kaakaopapu on kaakaopuun hedelmän siemen, joka on fermentoitu.

• Kaakaovoi: Erottuu kaakaomassasta, kun massa ajetaan voimakkaan puristimen läpi.

• Konvehti: Latinankielen sanasta confect, joka tarkoittaa taidolla tuotettua.

• Maitosuklaa: Suklaa, johon on lisätty maitojauhetta tai kondensoitua maitoa. Sokeriakin voi olla enemmän kuin tummassa suklaassa. Kaakaoprosentti on useimmiten 25-40% välillä.

• Manon: Konvehti, jossa täytteenä voista ja kermasta valmistettu massa ja jota koristaa saksanpähkinä. Saksanpähkinä voi joskus olla myös konvehdin sisällä.

• Mole: Meksikolainen mausteinen ja makeuttamaton, yleensä lihaa sisältävä suklaakastike.

• Napolitain: Yksittäispakattu näytepala suklaata, yleisimmin 5-10 gramman painoinen ja neliön muotoinen.

• Nougat: Vaahdotetuista kananmunanvalkuaisista, hunajasta ja sokerista valmistettu sitkeä massa, johon monesti lisätään pähkinöitä ja useimmiten jauhettuna. Nougat voi myös sisältää suklaata, jolloin koostumuksesta yleensä poistetaan sitkeys.

• Nougatine: Kovasta krystallisoidusta sokerista valmistettu makeinen, johon on usein lisätty jauhettua mantelia. Murskattua nougatineä käytetään konvehtien ja suklaapatukoinen/-levyjen täytteenä/lisukkeena. Nougatine = Croquant.

• Praline: Yksi suklaamaailman monimerkityksisimmistä sanoista. Yleisimmin sanalla tarkoitetaan konvehtia, joka alunperin sisälsi mantelia, mutta joka nykyään voi sisältää mitä tahansa pähkinää joko jauhettuna tai kokonaisena tai siltä väliltä.

• Semisweet chocolate: Lähinnä yhdysvalloissa käytetty yleistermi, joka useimmiten kuvastaa tummaa suklaata, jonka kaakaoprosentti on 50-69.

• Single origin: Kts. Cru.

• Skonssaus: Hidas prosessi, jossa mm. haitalliset makuaineet haihtuvat suklaasta. Myös maitojauheen mukana tullut vesi haihtuu. Skonssauksen alussa tai sen jälkeen massaan lisätään kaakaovoita lopullisen rasvaprosentin saavuttamiseksi.

• Sokeriton suklaa: Suklaa, joka ei sisällä sokeria, vaan makeutus hoidetaan jollakin toisella makeutusaineella, kuten esimerkiksi maltitolilla. Sokeriton suklaa ei kuitenkaan ole ihmiselle sen terveellisempää kuin sokerillinen suklaa, koska rasvan ja energian määrät ovat suunnilleen samat kuin tavallisessa suklaassa. Hampaille sokeriton suklaa on parempi kuin normaali.

• Temperointi: Suklaamassan prosessointivaihe ennen muotteihin valamista, jossa massaa jäähdytetään ja kuumennetaan vuoron perään, jotta saadaan suklaalle haluttu koostumus. Lämpötilat vaihtelevat valmistajien välillä.

• Theobroma cacao: Kaakaopuun tieteellinen nimi. Kreikan kielessä Theo = Jumala ja broma = ruoka, eli kyseessä on Jumalten ruoka. Nimen antoi vuonna 1753 ruotsalainen luonnontieteilijä Carl von Linné.

• Trinitario: Yksi kolmesta pääkaakaolajikkeesta, joka oikeasti on Criollon ja Forasteronristeytys.

• Tumma maitosuklaa: Tumma suklaa, jonka valmistukseen on käytetty myös maitoa/maitojauhetta. Kaakaoprosentti voi olla yhtä suuri kuin tummissa suklaissa, esim 70%.

• Tumma suklaa: Suklaa, jossa kaakaomassan osuus on vähintään 45%. Virallista alarajaa ei ole olemassa. Tumman suklaan valmistuksessa käytetään kaakaomassaa, kaakaovoita ja useimmiten myös sokeria kaakaomassan kitkeryyden vähentämiseksi. Tumman suklaan sisältävien flavonoidien väitetään ehkäisevän sydän- ja verisuonitauteja.

• Valkosuklaa: Tarkalleen ottaen valkosuklaa ei ole suklaata lainkaan, koska se ei sisällä kaakaomassaa. Se valmistetaan kaakaovoista, sokerista ja maitojauheesta ja useimmiten se maustetaan vaniljalla/vaniliinilla. Valkoista suklaata voi nauttia sellaisenaankin, mutta useimmiten sitä käytetään koristeisiin, leivontaan ja jälkiruokiin. Valkosuklaalevyihin ja -patukoihin lisätään usein makua antavia aineksia kuten marjoja, pähkinää, hedelmiä tms, sillä pelkkä valkosuklaa on melko mautonta.

• Valssaus: Jotta suklaa ei tuntuisi suussa rakeiselta, se valssataan. Valssauksessa suklaamassan (sisältäen sokerin) yksittäisten hiukkasten koko pienenee noin millimetristä noin 0,02 millimetriin.

• Xocoatl/Xocolatl: Suklaan alkuperäinen nimi maya-intiaanien kielellä. Sana tarkoittaa kitkerää vettä.

(kuva lainattu yle.fi)

Tätäkö et tiennyt suklaasta?

• Suklaavalmistajien liiton mukaan Yhdysvalloissa myydään joka vuosi ystävänpäivän aikoihin noin 36 miljoonaa suklaarasiaa.

• Christian Nelsonin onnistui vasta vuonna 1922 kuorruttaa jäätelö suklaalla ensimmäistä kertaa.

• Kaakaovoin sulamispiste on vain hieman alle ihmisen ruumiinlämpötilan. Siksi suklaa sulaa niin helposti suuhun.

• Kaakaopuut voivat kasvaa jopa 15 metrisiksi ja elää 60 vuotiaiksi.

• Yhdysvaltain ex-presidentin rouva Eleanor Roosevelt söi joka aamu kolme suklaalla päällystettyä valkosipulipalloa. Tämä paransi rouvan lääkärin mukaan hänen muistiaan.

• Vuonna 1624 Wieniläinen Johan Franciscus Rauch tuomitsi suklaan intohimojen sytyttäjäksi ja kehoitti munkkeja olemaan koskematta suklaaseen.

• Ensimmäinen konvehtirasia oli Richard Cadburyn valmistama. Se valmistettiin 1868 ja kansikuvassa oli Cadburyn oma tytär pitelemässä kissanpoikasta.

• Mansikoiden kuorruttaminen suklaalla ei ole helppoa. On varmistettava että mansikan pinnalla ei ole vähääkään kosteutta.

• Joidenkin tutkimusten mukaan kaakaojuoma voi vähentää laktoosi-intoleranttien oireita.

• "Suklaa on luonnon tapa hyvittää maanantait".

(kuva lainattu rakkaatsiskot.net)





Sitten siihen ohjeeseen...vihdoin....



Suklaa Mud Cake, eli mutakakku

Sisältää gluteenia, laktoosia, kananmunaa
– Valmistusaika: 45 min

Ainekset

200 g Fazer Tumma leivontasuklaata
200 g voita
4 kpl munaa
2 dl sokeria
2½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

(Kuvat lainattu www.fazer.fi)




Tee näin

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Sulata suklaa ja voi ja kaada munasokeriseokseen. Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe. Sekoita varovasti. Kaada seos voideltuun, jauhoitettuun pyöreään vuokaan (n. 25 - 26cm).

Paista uunin alatasolla n. 10-12 min. Mud Caken pitää jäädä sisältä löysähköksi ja se jähmettyy hieman jäähtyessään. Jäähdytä kakku hyvin ennen tarjoilua, ensin huoneen lämmössä, sitten jääkaapissa.

Tarjoile esim. vaniljajäätelön kanssa.

Vinkki!Mud Caken idea on että kakku on sisältä "raaka" ja vain reunoilta paistunut. Jäähtyneenä sitä on helpompi käsitellä ja jääkaappikylmänäkin maistuu hyvälle. Kakun voi hyvin valmistaa päivää ennen tarjoilua.

Ohjeeseen tulee tummaa leivontasuklaata, mutta olen tehnyt kakun myös maitosuklaasta ja voin kertoa ettei muruakaan jäänyt naapurin kisulle... Itselle tulee myös se mieleen että muutkin suklaat kävisivät tähän mainiosti, esim. Mariannesuklaa jos kaipaa mukaan mintun raikkautta...


Tässä hieman tietoa suklaasta ja yksi miljoonista suklaaseen liittyvistä ohjeista. Mielestäni tämä on kuitenkin helppo, hyvä!!, kätevä, lihottava, ihana, ruskea, makoisa, suklainen, kiihkeä, sulava ja yksinkertaisesti paras ohje. Kannattaa kokeilla :)!



Tässä vielä selvennykseksi kaikille suklaan syömisestä niuhottaville:

Uusimmat terveysuutiset: Suklaa sopii myös laihduttajalle!

Suklaa on kasvisruokaa. Suklaa tehdään suklaapavuista. Palko/papu = vihannes. Myös sokeri tehdään juurikkaasta, joka on terveellinen vihannes. Täten suklaa on terveellistä kasvisruokaa. Suklaassa on myös maitoa, mikä tekee suklaasta vieläkin terveellisempää ruokaa. Suklaarusinat ja muut suklaahedelmät lasketaan hedelmiksi, joten niitä saa syödä niin paljon kuin jaksaa. Ne eivät lihota. Jos suklaata syödessäsi kätesi sotkeutuvat sulaneeseen suklaaseen, syöt liian hitaasti.
Ongelma: miten saat suklaalevyn kuljetettua kaupasta kotiin kesäkuumalla saunankaltaisessa autossa? Ratkaisu: Syö suklaa jo parkkipaikalla.
Diettiohje: Syö suklaata ennen jokaista ateriaa. Se vie pois ruokahalua ja nälkää, joten syöt vähemmän. Jos syön yhtä paljon tummaa suklaata ja valkoista suklaata, ne kumoavat toisensa vaikutuksen. Näin pysytään ruokavaliossa tasapainossa. Suklaa sisältää antioksidantteja, jotka ehkäisevät vanhenemisen vaikutuksia. Suklaa siis nuorentaa. Yhdestä suklaarasiasta saat koko päivän energiatarpeen täytetyksi. Eikös ole kätevää ja yksinkertaista? Jos suklaata ei olisi, ei tarvittaisi myöskään tukialushousuja ja tukisukkahousuja. Koko alusvaate- ja sukkahousuteollisuus romahtaisi. Ja sitä emme halua, emmehän?
Muista: “Stressed” on toisinpäin kirjoitettuna “desserts”, eli suomennettuna stressi on toisinpäin jälkiruokaherkut. NI!