keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Uuteen vuoteen 2016



Moikka pitkästä aikaa!

Bloggaukset ovat vähentyneet mutta täällä vielä ollaan. On ollut niin paljon kaikenlaista, jostain pitää tinkiä vaikka blogi rakas mulle onkin. Aikaa olisi ollut kyllä tänne kirjoittaa, mutta mielenkiinnon ovat haudanneet muut asiat. 
Kesästä asti mielen on vallannut tuleva synnytys. Välillä asia on jännittänyt enemmän kuin tarpeeksi. H-hetki alkaa lähestyä, vielä olisi kaksi viikkoa laskettuun aikaan joten pulla saattaa tulla uunista ulos minä hetkenä hyvänsä. 


Kesällä meillä oli leikkimökin kasausprojekti, juuri siihen aikaan kun reilu kolmen kuukauden päivittäinen megakrapula, raskauspahoinvointi oli elämänsä voimissaan. Leikkimökki kuitenkin tuli sellaiseen kuntoon, että siellä on kiva leikkiä. Somistushommat hieman jäivät sillä maalaamisen jälkeen en kovinkaan usein käynyt siellä sillä maalista jäänyt käry kävi vieläkin nokkaan! Kuvia siitä siis ei herunut...
Syksy meni neuvolassa , ultrassa ja pelkopolilla hypätessä ja tuossa taannoin kodissamme oli pikku bisnestä remppahommien tiimoilla. Uudesta vessasta en ole ehtinyt räpsiä kuvia, mutta kiva siitä tuli: päivitys tähän päivään. Kokeilimme lattiaan V33-laattamaalia, on muuten kiva tuote jos vanhat laatat alkavat kyllästyttämään!

Kaikkea muutakin pikku lisämaustetta on elämä syyskautena antanut. 
Täksi vuodeksi meillä on uusia suunnitelmia, niistä ehkä myöhemmin. Facebookin kautta voi seurata myös kuulumisia ja uusia tuulia.

Nyt yritän keskittyä kuitenkin tulevaan. Pinnasänkykin on vielä kasaamatta.




Nähdään taas <3


Terveisin,

Pyhä Sylvi





PS. Tässä muutama kuva meidän joulusta....