maanantai 26. tammikuuta 2015

TIISTAIN TOIVOTTU: Helpot kolmen aineen pasteijat






Nämä pasteijat ovat paitsi herkullisia, myös helppo tehdä!

Joulusta jääneet torttutaikinalevyt on helppo hukata tähän ja ovat kivaa tarjottavaa vaikkapa viikonlopun vieraille!






Feta-pinaattipasteijat


torttutaikinalevyjä
hienonnettua pinaattia (noin 1,5 palaa/pasteija)
salaattijuustoa (4:lle levylle noin 1/3 paketista)

voiteluun: kananmuna




Kaulitse hieman torttutaikinalevyjä. Leikkaa levyt puoliksi.

Tee täyte: Sekoita hienonnetun salaattijuuston joukkoon hienonnettua, sulatettua pinaattia. Mausta seos tarvittaessa ripauksella suolaa ja pippuria.

Laita täytettä torttutaikinalevylle ja painele haarukan avulla kolmioiksi. Voitele munalla.




Paista 200 asteessa noin kymmenisen minuuttia. (Tarkkaile pasteijoiden väriä!)



















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi :)