sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Blogin kuulumisia...





Pyhä Sylvi on ollut hengissä nyt reilu vuoden. Tässä kohtaa on hyvä miettiä, mitä on tullut tehtyä ja mitä jatkossa?

Kun itse lähdin pitämään blogia, olin juuri vasta innostunut blogien lukemisesta ja tajusin, että tämähän on loistava tapa laittaa ”päiväkirjaan” esille ja muistiin hauskoja hetkiä, kivoja projekteja, mukavia askartelujuttuja, ihania ruoka-, sekä leivonnaisohjeita, sisustusta yms. jotka ovat itselle tärkeitä asioita. Itse olen täysin huumorintajuton, joten myös joskus tulee julkaistua ”Viikon hymypatsas”, sikäli mikäli törmään johonkin mehukkaaseen juttuun.

Blogipostaukset vievät hieman aikaa, joten päivittäin en pysty tätä päivittämään. Kun omaa blogia lähtee pitämään, on se varmasti jokaiselle sellaista, ettei ole varma, että onko tämä sittenkään se ”oma juttu”.  Muutamien kuukausien aikana jo huomaa, että jatkuuko kiinnostus bloggausta kohtaan vaiko ei. Se vie aikaa ja jos siihen ei ole ”suurta intohimoa”, postaukset loppuvat. 

Itse olen hullaantunut tähän ”aitajuoksuun” täysin ja blogista on tullut itselle todella tärkeä asia, joten blogin lopettaminen ei tulisi kuuloonkaan. Se voi matkan varrella toki muuttaa muotoaan (sillä koko ajan oppii uusia asioita bloggauksesta, ensimmäiset bloggaukset ovat aika hirveitä J ), mutta olen koko ajan yhä innostuneempi tästä ja varmaa jatkoa seuraa!


Blogin loppuvuosi


Blogijuttuja teen aina sitä mukaa kun teen jotain juttuja, mitä milloinkin: askartelen, tuunaan, leivon tms. Yleensä en valmistele mitään etukäteen, vaan teen jonkun asian, otan kuvat, valikoin ”120:sta” kuvasta ne viisi hyvää (tai parhainta…), lataan ne blogiin ja sillä aikaa kirjoitan jonkun tekstin, mitä milloinkin. 

Loppuvuodeksi olen mietiskellyt tekeväni muutaman isomman jutun, mikäli ne jaksavat kiinnostaa ITSEÄNI tarpeeksi. Toinen on ”suuri juhlanumero”, jossa hieman vinkkejä juhlien järjestämiseen ja ”suuri iltapalapala”, johon ajattelin laittaa vinkkejä ainaiseen mietiskelyyn, mitä iltapalaksi? Katsotaan nyt tulevatko nämä valmiiksi. Jos suinkaan vain kerkiän, teen myös Pyhän Sylvin joulukalenterin, johon lisään kaikkea kivaa näpertelyä joulukuun päiville. Ideoita on vaikka neljään kalenteriin, mutta aika on aina rajallista ja perheellisenä työssäkäyvänä sitä ei aina ole tunti kausia, joten niillä mennään millä mennään.


On erittäin loistavaa, että Pyhä Sylvi on saanut lisää lukijoita, pysyttehän mukanani jatkossakin!
Blogiteksti ilman kuvia on kuin hevonen ilman häntää, joten tähän loppuun ajattelin laittaa koosteen blogitekstieni sadosta, muistatteko näitä










































































































































































































































ETEENPÄIN!

Terveisin,

Pyhä Sylvi







2 kommenttia:

  1. Heips, törmäsin blogiisi.. Äärettömän mielenkiintoista olisi... mutta taitaa jäädä ihan tähän yhden ja ainoan postauksen selaukseen kun tuntuu niin kovin pahalta silmissä tämä valkoinen teksti mustalla pohjalla... Rivit vilistää ja alkaa "pyörryttämään".. Harmi ! Tällaisia erilaisia blogeja olisi juurikin kiinnostavaa lukea aikansa kuluksi !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Olen miettinyt taustan vaihtoa, mutta vielä en ole sitä tehnyt sillä pidän tuosta yläosan väripläjäyksestä! Kaikki lukijat ovat kyllä tärkeitä, voi olla, että tausta menee jossain vaiheessa vaihtoon!

      Toivottavasti näen sinut vielä täällä!!
      Terveisin,
      Pyhä Sylvi

      Poista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi :)